torstai 8. toukokuuta 2014

Vauvat 2vko

Seelan poikaset ovat kasvaneet hurjaa vauhtia ja tuntuu, että aika suorastaan kiitää eteenpäin. Silmät aukesivat muutama päivä sitten, mutta vielä ei näe, tuleeko sinisilmiä vaiko eikö. Seela edelleen tuppaa vähän turhan innokkaasti "petaamaan" poikasiaan, joten pitää olla tarkkana ja siivota sen häkkiä usein, jottei ole paljoa heinäsilppua joihin poikasia hukuttaa.

Kuvasimme tänään pikku taaperot Janin kanssa ja voi hellanlettas, miten suloisia ne ovatkaan! Vielä viikko eteenpäin, niin ovat kolmeviikkoisia, minun mielestä kaninpoikaset ovat silloin söpöimmillään. :) Jo nyt kaikki olivat varsin uteliaita ja aktiivisia. Toivottavasti sieltä paljastuu kivoja luonteita sitten myöhemmin, kun ne alkavat kunnolla erottumaan.

Hassua on myös se, että pikku-Föögleri, joka oli aluksi porukan pienin, onkin nyt selvästi isoin! Kun tämän poikasen ottaa kädelle, se vain möllöttää siinä aloillaan, muhkuposkiensa kera :D Se on jopa päässyt kasvussa ohi alusta alkaen joukkion isoimman, Spuglen ohi. Iso tyttö!

Sigrid's Lilleri Lalleri
Sigrid's Lilleri Lalleri

Sigrid's Spugle Spöögels

Sigrid's Spugle Spöögels


Sigrid's Föögleri Fiegans
Sigrid's Föögleri Fiegans


Sigrid's Maglo Maggeri
Sigrid's Maglo Maggeri


14 kommenttia:

 1. Ei olisi pitänyt avata tätä kauheassa poikaskuumeessa :D Niin ylisuloisia etten kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä katsellessa iskee ihan välitön lässytyskohtaus, olet oikeessa että kyllä ne pikkupuput vaan niin söpöjä on. :)

   Poista
 2. Voi että tuo Föögleri!!! <3 Niin nopeaa ne kasvaa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Föögleri-Pöögleri on niin sulonen, sen ilme on niin awws kun sen nostaa muitten joukosta kädelle, sellanen pöllämystynyt pallero :D

   Poista
 3. Voi että nää on söpöjä!! :3 ja noi nimet =D

  VastaaPoista
 4. Ääääkkk.... Niin söpöjä♡

  VastaaPoista
 5. Sulla on jo toiseen kertaan poikueessa yksi väritykseltään eroava poikanen :DD Mutta ihania kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aina siellä pitää näköjään olla yksi "ruma ankanpoikanen" :D

   Poista
 6. Mahoton ku sulosia! <3 Poikaskuume iski :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan kaninpoikasia ostamaan! :D Minä taidan näistä jättää kotiin kaksi, ja muutama kysely on jo tullut joten näistä ainakaan alustavasti ei kyllä riitä enää muille, vaikka varsin hyviä kanikuumeen aiheuttajia ovatkin ;)

   Poista
 7. Ihania! :3 noi nimet on vaan niin hauskat ja ihanat :D

  VastaaPoista