Omistaja

Blogia kirjoittelee siis nuori naisenalku Helsingistä (kotoisin Nurmijärveltä), vuosimallia 1993. :) Asun tällä hetkellä Helsigissä Malmilla kämppäkaverin kanssa, syksyllä 2016 on suunnitelmissa muuttaa yhteen Helsinkiin miesystäväni kanssa.

Pupuharrastukseni alkoi omilleni muuttaessa syksyllä 2011, kun äitini tarjosi minulle kahta kania tutultaan. Kanit olisivat muuten menneet lopetettavaksi, tutummin nämä olivat siis Veera ja Pöpö. En epäröinyt kauaa, mutta siinä vaiheessa kun ahmin suunnattomat määrät tietoa pupuista ja niiden hoidosta netin välityksellä, aloin miettimään että mihin soppaan olen oikein lusikkani työntänyt. Arki kuitenkin lähti hyvin käyntiin pupujen kanssa, ja lopulta aloittelinkin estekanien kasvatusta ja olin Suomen Estekanit ry:n varapuheenjohtaja.

Harrastus kuitenkin tyssäsi, kun erosin silloisesta poikaystävästäni ja muutin väliaikaisesti äitini luokse. Yritin pitkään jaksaa kanien kanssa, mutta lopulta oli luovutettava. Nyt kaneja on jäljellä kaksi ja pidän niitä parhaissa mahdollisissa lemmikkikanin olosuhteissa. Aion vielä joskus jatkaa estekanien kasvatusta melko varmasti.


Luonteeltani olen hyvin iloinen ja puhelias, ja myös mustalla huumorintajulla varustettu, Rakastan olla ystävieni seurassa, oli se sitten konsertissa, hyvän oluen äärellä tai muuten vaan hengaillen.

Olen valmistunut ravintolakokiksi vuonna 2012 ja työskentelen Leijona Cateringin leivissä. Työnkuvaani kuuluu kylmäkön sekä ruokasalin työt. Aika näyttää, mihin tästä suunnataan. :)

Minä pienenä, kuvassa vasemmalla.
Olen harrastanut valokuvausta aktiivisesti vuodesta 2011. Tällöin tilasin itselleni nytkin käytössä olevan Canon EOS 550d:n, sekä siihen "kittiputken" eli 18-55mm-objektiivin. Seuraavaksi pienen budjetin turvin hankin ensimmäisen kiinteän objektiivini, Canonin 50mm 1.8:n. Tämän kanssa kuvausharrastus pääsikin kunnolla vauhtiin. Estekisojen kuvaamiseen hankin halvan (ja surkean) zoomin, Sigman 70-300mm:n. Seuraavaksi hankinkin jo hieman laadukkaamman kiinteän objektiivin, Sigman 30mm 1.4:n, joka onkin tällä hetkellä lähes jatkuvassa käytössä. Kuvat käsittelen Gimpillä sekä isommat erät kuvia käsittelen Photoshop Lightroomilla.

Musiikkimakuni on suhteellisen raskasta ja musiikki onkin minulle iso henkireikä. Käyn melko usein keikoilla ja jokavuotinen juttu on Nummirock sekä Sabaton Cruise. Eniten tykkään kaikenlaisesta (pääosin technical/melodic) death,- ja black metallista, power,- folk,- ja progressive metal uppoaa myös. Periaatteessa raskaan musiikin suhteen on makuni kuitenkin hyvin laaja. Usein tulee kuunneltua vanhoja klassikoitakin kuten Pink Floyd, Kinks, Jethro Tull jne.

2 kommenttia:

  1. hi i love you pictures so i wanted to ask can i use them on a virtual pet site

    VastaaPoista
  2. Muuten kaikki hyvin sivuillasi mutta voitko lopettaa lihakaneista osion ja niistä puhumisen ja yleensä kanien käytön niihin On sen verran suloinen otus ja kyllä kaupasta saa ihan hyvää tuotettua lihaa `..kana ja posssu nauta, poro..että pitäisi kyllä riittää tarpeisiin ja sitten on kalatiski.Ihminen on kyllä raain otus tällä planeetalla että meni kyllä sun pisteesi.

    VastaaPoista