sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Mäntyharju 10.5. & Perniö 18.5.

Nyt tuleekin aika reilusti myöhässä nämä, mutta tulkoot :D Parit kisat on siis jälleen käyty meidän kanijengin kera, joskin toiset vain Kanelin kanssa.

Mäntyharju 10.5.


Nämä kisat sujuivatkin meidän osalta hurjan hienosti. :) Sekä Bapsu että Keijo ovat nyt kisaamassa molemmissa keskivaikeissa, mikä tarkoittaakin että hetkeen ei meillä ole helpossa kisaajia ollenkaan.

Bapsu yllätti eniten, olen katsellut paljon videoita ruotsalaisista estekaneista ja kadehtinut niitä, ilokseni huomasin että esim. mutkaradoilla ohjaaminen sujuu Bapsun kanssa ihan yhtä täydellisesti! Tyttönen vain juoksee iloisesti eteenpäin ja hyppää hurjilla ilmavaroilla! Koitin myös kisapäivän päätyttyä Bapsun kanssa keskivaikean rataa, ja voi luoja kun tuo kani on niin täydellinen hypytettävä... <3 Ei ole koskaan nähnyt kovin isoja esteitä, mutta hyppäsi heti ekalla kerralla tuplakryssetin niin että vain 1 puomi putosi, ei tarvinnut korjata ollenkaan kun heti uskalsi hypätä hyvillä vauhdeilla. :)

Bapsu myös sijoittui helpossa suorassa toiseksi, puhtaalla radalla ja huikealla 10 sekunnin ajalla. Helpossa mutkassa tuli voitto kotiin, puhdas rata ja aikaa kului 31,5 sekuntia. :) Nyt kelpaa siirtyä keskivaikeaa hyppimään!

© Karoliina
© Karoliina
Keijo puolestaan hyppi helpossa suorassa ja keskivaikeassa mutkassa, jälkimmäisessä ensimmäistä kertaa. Kyllä saa tästäkin pojasta olla ylpeä, ensimmäisen keskivaikeansa hyppi 2 virheellä joista toinen oli vain oma mokani. :) Helppo suora sujui myös hienosti, vaikkakin haistelu on edelleen meillä se 1. ongelma... Pikkuhiljaa se on kuitenkin jäänyt vähemmälle. Helpossa suorassa saatiin ajaksi 53,87 sekuntia ja virheitä tuli yksi.

© Karoliina
© KaroliinaKaneli hyppi keskivaikeaa suoraa hyvinkin ihmeellisesti kolmella virheellä, jotenkin meidän kisaaminen ei ole sujunut järin hyvin viime aikoina. Toivottavasti nyt kesäkausi saisi herran virkistymään :)

© Karita
© Karoliina
Esteillä meillä oli myös Pöpö sekä Vimpula, ihan vain kokeilemassa. Vimpula oli keskivaikeassa suorassa ja helpossa mutkassa (ulkopuolisena), keskivaikeaa ei hypätty mielellään mutta helppo sujuikin jo... no, helpommin. Pöpö puolestaan hyppi varsin hienoja loikkia, pääsimme jopa maaliin asti viidellä virheellä ja ajalla 1;50:28.

Veera oli näyttelyssä mukana ainoana kanina, eikä kyllä yhtään kaduta että jaksoin vielä laittaa mamman näyttelyihin :) Pisteitä kertyi kiitettävästi 95 ja löysimmekin itsemme päivän päätteksi PPK-pöydältä ykkössijalta, on se niin hieno kani! :)

Yleiskunto 29/30 Erinomaisessa kunnossa ikäisekseen, leukapussia. Sopusuhtainen ja massakas.
Turkki 18,5/20 Kiiltävä, puhdas, hieman epätasainen. Palautuu hyvin.
Korvat 5/5 Puhtaat
Silmät 5/5 Kauniit
Hampaat 5/5 Ok
Kynnet 4,5/5 Toinen peukalonkynsi pitkä
Tassut 4,5/5 Hieman värjäymää
Häntä 5/5 Pitkä
Käsiteltävyys 18,5/20 Rauhallinen ja kilttiYhteensä 95/100

© Karoliina

Perniö 18.5.

Näihin kisoihin suuntasinkin hieman ex tempore vain yhden kanin kanssa. Kaneli hyppi vaikeassa mutkassa siis, ei nyt mitenkään erityisen hyvin mennyt mutta pikkuhiljaa :) Videotakin taidettiin ottaa, mutten ole saanut niitä vielä. Kisoissa oli myös upeat, uudet esteet joista suosikkini on ehdottomasti pupueste! Kisapäivä kului lähinnä toisten kanssa jutellessa ja kaneja kuvatessa, koko päivän oli upea sää ja seura mitä mainioin :)

© MaiSu
© MaiSu
© MaiSu
© MaiSu4 kommenttia:

 1. Teillähän on mennyt kaikissa kisoissa tosi, tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin on, ja innolla odotan tuleviakin kisoja. :)

   Poista
 2. Tosi hienon näkösesti Bapsu hyppi ton suoran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Toivottavasti sen into hyppimiseen säilyisi koko kesän läpi, sitten koittaa mammaloma :P

   Poista