keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tittidittidii

Enpä oo taas jaksanut aikoihin päivitellä. No eipä mitään kummaa oo tapahtunutkaan. Tilasin kaneille pari pv sitten rabb-it.se:ltä kolmet valjaat ja kolme hihnaa. Valjaissa oli dalmatialaiskuosiset, "tuttifrutti" kuosiset ja yhdet sellaset räikeenkirjavat. Hihnat tilasin 250 senttisiksi, yksi musta, yksi valkoinen ja yksi vaaleanpunainen :) Tilattiin myös pääsiäiskortit Pöpön kuvasta, ifolorilta. Tulivat ihan parissa päivässä , ja maksoivat vain 7,90 euroa 10 kpl :) Tässä kuvat kortista:Mitäs sitten.. No sain jonkun maisemakuvankin otettua tuossa viikonloppuna, mutta omaan silmään siinä vain joku mättää, vaikka toisaalta ihan kiva ehkä onkin:


suurempana: http://i.imgur.com/6zaTD.jpg

Tässä kanssa pari muuta otosta viimeajoilta, aika tylsähköjä perusräpsyjä, multa ei löydy mielikuvitusta mihinkään kivoihin kuviin:

http://i.imgur.com/KTzY0.jpg


http://i.imgur.com/hBZmx.jpg
Muita en nyt ala julkaisemaan, ei sieltä mitään muuta kivaa kyllä löydykään.. :D Innostuin tänään kanssa vähän nyppimään Veeraa, sen naamasta lähti ihan jumalaton kasa karvaa. Ja muistoksi jäi kalju läntti päähän:Ai niin ! Meidän vauvapupu on saanut alkunsa :'3 Emä siis vietiin uroksen omistajan luokse viikoksi, ja jo ekana päivänä oli sutinaa :P Nyt lasken viikkoja, ja sitten päiviä kun meidän vauveli syntyy :))

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin , heipähei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti