tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hyppytreenailua

Tänään taas pitkästä aikaa otin itteäni niskasta kiinni, ja treenasin Pöpön kanssa esteitä. Ekalla kerralla näiden "kunnon" esteiden kanssa harjotellessa Pöpö hyppi tosi korkeita esteitä verrattuna siihen että kuinka alottelija vielä oli, jopa n.30cm pituutta ja korkeutta samassa esteessä! Viimeksi jäätiin siihen, että pidensin rataa kolmeen esteeseen, jolloin Pöpö kieltäytyi loikkimasta korkeampia esteitä, 3 puomia oli korkein jota suostui loikkaamaan.

Nyt 2 viikon harjottelutauon jälkeen meni yllättävän hyvin. Ekassa esteessä 3 puomia, tokassa viisi ja viimeisessä kaksi. Vähän jäi välillä jumittamaan vikan esteen eteen, mutta hyppi siitä huolimatta ihan hienosti. Nyt ollaan kuitenkin jo edistytty siihen, että voi hyppiä pitkää rataa, ja siinä samalla niitä "isoja" esteitä. Lisäilin youtubeen vähän videota tänpäiväsestä treenailusta. :


Tänään löysin myös meidän hoitopupu Ristolta kummalliset, finnin näköset kovat patit kummankin silmän alapuolelta. Varasin ajan eläinlääkärille, torstaina siis katsotaan niitä patteja tarkemmin. Tuskin on mitään vakavaa, mutta parempi se on varmistaa kuitenkin. Risto kuitenkin on ihan rento ja reipas oma itsensä, eikä arista patteja ollenkaan vaikka niitä vähän ronkkisikin. Joten toistaiseksi ei mitään isoa hätää ole kuitenkaan, onneksi. Eilen otin myös vähän "studiokuvia" Ristosta, tässä tulos:
Tämä kuvastaa hyvin Ristoa. "Leijonakuningas" :D Hän otti siis heti isännän roolin laumassa tyttöjen kanssa, siitä tuo kuningas :P Ja aina hän on chillailemassa, ottamassa rennosti, ihan kuten kuvassakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti