sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kesä on saapunut!

Meillä oli oikein mukava viime viikonloppu taas ulkoilun merkeissä. Kotiin toimme tuliaisiksi myös ison kasan tuoretta ruohoa, jotka on kuivatettu parvekkeella ja hyvin maistuu vieläkin. Viikon päästä kanit pääsee taas rälläämään! Eivät ne onneksi ihan hirmuisen paljon tunnu kärsivän sisällä olostakaan-siellä puput nytkin makoilee pitkällään rinta rinnan. Joka päivä iloloikka lentää ja rallitetaan asunnon päästä päähän. :D Pahimmat helteetkään eivät ole onneksi kuumentaneet kotiamme liikaa, eli ehkäpä tämä kesä pärjätään ilman pelkoa lämpöhalvauksestakaan.

On myös hyviä ja huonoja uutisia. Lihakanipoikue syntyi viimeinkin, mutta painotus sanalla poikue, ei poikueet. Toinen kaneista ei ollutkaan tiineenä. :D Varmistusastutuksessakin käyttäytyi aivan kuin olisi ollut tiine. Astutimme tämän kanin uudestaan viikko sitten joten toivotaan nyt parasta. Laitan tännekin vähän kuvia pikkuisista ensi viikonlopun jälkeen, ensimmäisillä on jo silmät auki. :)

Tietenkin ulkoillessa otin myös paljon kuvia kaneista. Ei siihen vaan ikinä kyllästy ja tunne, kun saat uudenlaisen tai tosi onnistuneen kuvan, on huippua. Kanien yhteistyö kuvattavana olemisessa on välillä vähän niin ja näin, nytkin kiinnosti 80% ajasta pyöriä vaan pusikossa jossa on puoli metriä korkeaa rikkakasvia... No, pääasia että kaneilla on hauskaa.

LunaPete

2 kommenttia: