torstai 21. marraskuuta 2013

Messuille valmistautumista

Tämä päivä ja eilinen onkin kulunut töitä paiskiessa, niin töissä kuin kotona. Viimeistelin vielä messuaidan, siihen tulevat kyltit sekä pakkasin itselle tavarat valmiiksi. Koko ajan yritän muistella läpi listaa pakattavista tavaroista, pelkään että unohdan jotain. Löysin onneksi kaikki vaatteet joita haluan mukaan, eli tärkeimmät ovat Sek:n paita ja maailman rumimmat (minun mielestä siis ihanimmat) housut. Mukaan tulee kaikki kanit paitsi Bapsu, Keijo, Pöpö ja Lia (Miian kani joka on myynnissä). Nämä jäävät kotiin Janin hoidettavaksi. Vähän säälittää jättää Pöpö yksin, mutta toisaalta säälittäisi ottaa se mukaankin ahtaaseen boksiin.

Messuaita on viimeinkin valmis, en halua edes yrittää laskea siihen kuluneita työntunteja. Pääasia on kuitenkin se, että saatiin hyvä ja pieneen tilaan mahtuva aita näille ja myös tuleville messuille, se on oikein hieno juttu. Huomenna mennään kasaamaan messutilaan aita ja esterata lauantaille, pitää levitellä matot ja tehdä yhtä sun toista. Viikonlopun yövyn siis Miian luona, kenes muunkaan.. :)

Odotan tosi innolla näitä messuja, kuten aina. Nyt kun olen itsekin osallistunut järjestelyihin niin tuntuu vielä mukavemmalta olla mukana. Ja tietenkin on ihanaa nähdä kaikkia tuttuja. Käytiin tänään Agrimarketissa myös Janin kanssa ostamassa puruja, Rabbit Royalea, puupellettiä sekä mukaan tarttui myös yksi iso porkkanasäkki. Tarkoitus olisi ottaa tämä mukaan messuille, kisaajat saavat syöttää porkkanoita kaneilleen ja loput vien kotiin.

Ilmosin kaneja myös kahteen eri Pettiin, saa nähdä mitä tulee. Veera on vaihtanut karvaa ihan hulluna ja vaihtaa edelleen, joten siltä on odotettavissa surkeat pisteet.. Yritin kyniä sitä jotta vaihtaisi turkkinsa nopeammin, huonolla menestyksellä. Lauantaina Lemmikkikanien Petissä minulla on Veera, Vimpula, Kaneli, Puolukka ja Miina. Sunnuntain Sky:n petissä on Vimpula, Kaneli ja Miina. Esteillä on helpossa suorassa Miina ja Puolukka, Kv suorassa Vimpu ja Kaneli. Seuraavana päivänä kv mutkassa myös Vimpusti ja Kaneli. On myös tosi jännää nähdä, miten Rio lähtee hyppimään. Messut on sen ekat kisat joten en tietenkään odota suurta menestystä. Tarkoitus olisi vielä perjantaina eli huomenna harjoitella hetki Rion kanssa Miian luona.

Kyltti 1
Kyltti 2
Tolpat
Jalat


Valmis tolppa kyltin sekä köyden kanssa :)
Porkkanaa
Boksit lähtövalmiudessaSöpöliini

Mussukat<3
Utelias kolmen kopla :)
Poikapuput on :)
Poikapuput on <3
Valjaat pakattu

Pullot pakattu
Jotain tekemistä bokseihin
Maailman parhaimman näköset housut.

3 kommenttia:

  1. Hih en malta odottaa huomista!!! :))

    VastaaPoista
  2. Me ei päästä tänäkää vuonna sinne :( , mut onnee sulle ja pupuilles. Varsinkin Kanelille suuret onnen halit täältä meiltä!

    VastaaPoista
  3. http://pikkuisetpitkakorvat.blogspot.fi/2013/11/movember.html Haastan sut :)

    VastaaPoista