torstai 14. marraskuuta 2013

Junnut ulkoilemassa

Tuossa n. viikko sitten käytin kaikkia ruotsalaisia junnuja pihalla, samalla tietysti kuvailin niitä. Meni aika tiukille että kaikki ehti kuvaamaan, ennen kuin tulee pimeää. Juuri sen takia vihaan syksyä..

Uskalsin pitää myös Bapsua vapaana hetken. Kuvailin sitä kaatuneen puunrungon päällä ja se lähti viipottamaan omia menojaan, ajattelin sitten että olkoot vapaana hetken kun nyt meni jo. Hienosti sujui, Bapsu ei mennyt kauas minusta vaan kierteli uteliaana ison kiven ympärillä, kun oli aikansa tutkinut niin nätisti antoi ottaa kiinni ja mentiin takaisin sisälle. :)

Erityisen tyytyväinen olen noihin kuviin, joissa kanit on puunrungon päällä, varsinkin Rion osalta. Yhtä Bapsun kuvaa muokkailen vielä reilusti lisää, tarkoitus olisi osallistua tällä kuvakisaan jahka saan sen valmiiksi. Kirjoittelen tänne myöhemmin myös postausta kuvankäsittelystä/muokkauksesta.

 
10 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia!! :) ihana metsäinen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Nuo sun pikkuiset ruotsalaiset on niin söpöjä <33

  VastaaPoista
 3. ooi uskomattoman ihania kuvia! :))

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Kiva yllätys tullessa koneelle, että noin moni on kommentoinut :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Olit sanonut ed postauksessa että messujen helppo-esteluokka on muuttunut säännöiltään. Millä tavalla? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä sellaista oon kirjotellut? Ei se mitään ole muuttunut, jos tarkoitit tuota ulkopuolisena hyppimistä niin se on ollut jo todella pitkään, kanin voi ilmottaa aina ulkopuolisena ja se maksaa vähemmän. Tämä on sitä varten, jos kani ei pärjää luokassa johon se on klassautunut, niin voi ilmoittaa ulkopuolisena helpompaan luokkaan.

   Poista
  2. Ja kommenteissa olinkin laittanut, että järjestystä oli ehkä muutettu. Tämä tarkoittaa vaan sitä, että helppoa ei vältt. kisata päivän ensimmäisenä luokkana vaan ensin isoimpaan kävijäaikaan yleisölle näyttävämmät luokat.

   Poista
 6. Ihania kuvia! :3 haluuks käyä kattoo miun blogin?:) http://rakkaatmet.blogspot.fi/

  VastaaPoista