torstai 3. lokakuuta 2013

Valjaiden tuunausta & ulkoilua

Tänään kävin ulkona Bapsun, Rion ja Keijon kanssa. Kaikki kanit kulkivat hienosti valjaissa, vaikka ei mielestäni nuo h-valjaat ole kovin hyvät tai mukavatkaan kanille. Siinä vaiheessa kun hihna oli kireällä, oli kani selvästi epämukavan oloinen. Lapareita pitäis siis hankkia parit vauvakokoiset.. Tässä kuvia ulkoilusta, ensin Bapsusta, sitten Riosta ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Keijosta:Kävin eilen shoppailemassa ystäväni kanssa ja luonnollisesti piti ostaa jotain kaneillekin. Käville askartelu,- ja kangaskaupoissa joten mukaan tarttui koristeita valjaiden tuunaamista varten, sekä toppakangasta ja vettä hylkivää kangasta pesämökkien eristystä varten. Myöhemmin kerron lisää tästä pesämökki-projektista, nyt kuvia kaksista tuunaamistani valjaista. Niistä tuli aika ihanat ;)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja noi valjaat ja kaneista hienoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Tulipas hienoja valjaita! Voisin itsekin kokeilla tuunata valjaita, vaikka en niistä noin hienoja saisikaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Babsu :3 (hienot kuvat!)

  VastaaPoista
 4. Missä pidät kaneja karanteenissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on meidän kylpyhuoneessa, en koske kaneihin samat vaatteet päällä tai jos vain silitän niin desinfioin kädet heti. Ruokinnan hoidan niin että ruokin ensin omat kanit ja sitten poikaset.

   Poista
 5. http://kaninpaivia.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

  Sinut on haastettu!

  VastaaPoista