torstai 24. lokakuuta 2013

Sitä sun tätä

Nyt ei olla taas hetkeen kirjoiteltu, kun ei suoraan sanottuna ole ollut mitään mistä kirjoittaa. Olen työstänyt blogiin uutta ulkoasua ja muuten vain puputtanut, käytiin me Läyliäisissä kisoissakin (Kaneli 3. kv suorassa, jee!) ja Palojoella epv kisoissa, ihan tavalliset kisat olivat eikä niissäkään sen ihmeellisimpiä asioita.

Eilen olin oikein ahkera ja siirsin vihdoin meidän uusimmat tulokkaat kuukauden karanteenista parvekkeelle asustamaan. Nyt on ollut sopivasti vähän leudommat kelitkin, tulivat juuri hyvään aikaan. :) Junnut ovat kasvaneet hurrrjasti, valitettavasti kuvamateriaalia ei ole kun ei ole innostanut kuvailla laisinkaan. Ehkä huomenna.. Lihaksia niille pitää edelleen kerätä, vaikka siinäkin ollaan jo huomattavasti paremmassa tilanteessa kuin mitä hetki sitten.

Odotan innolla Lemmikkimessuja, olen nähnyt paljon vaivaa niidenkin eteen muutamassa asiassa, se on aina kiva nähdä oman työn ja suunnittelunsa tulokset. Messuilla on nyt siis hiukan erilainen aitasysteemi (ei valkoista kaukaloa) ja se on minulle pieni projekti, Rosanna onneksi lupasi ojentaa auttavan kätensä jotta ei kasaannu liikaa hommia omaan niskaan. :)

Kesäkin on jo kaukana takana, on hirveä syysmasennus päällä ja mitään ei meinaa saada aikaiseksi. Luntakin tuli jo jossain välissä, mutta kaikki suli äkkiä pois. Odotan niin innolla kevättä, tulevia kisoja, pääsee näkemään miten junnut menestyy ja sitten syksymmällä poikasia. Nyt odotellaan pikkuliskoja, saa nähdä siunaantuuko meille pieniä munia n. kuukauden päästä.. Laitoin siis meidän harjasgekot Aden ja Cayennen yhteen nyt viikonloppuna, toivotaan parasta.

Siiri sekä puput kiittää ja kuittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti