tiistai 1. lokakuuta 2013

Ruotsin puput ovat kotona!

Sunnuntaina kotiuduin risteilyltä ja sain viimein kotiin ne kauan odotetut ruotsalaiset vahvistukset meidän kanilaan! Olen uskomattoman tyytyväinen näihin kaneihin, kaikki ovat niin kauniita, kilttejä, aktiivisia ja uteliaita. No, Bapsu ei ehkä ole niin aktiivinen, se tykkää makoilla jatkuvasti ja ottaa aina rennosti. Bapsu on muutenkin näistä poikasista ehdottomasti sosiaalisin tapaus. Keijo on hieman ujo vielä mutta alkaa osoittamaan samanlaista sosiaalisuutta mitä Bapsukin pikkuhiljaa. Rio on myös oikein reipas ja komea poika, hän on myös hyvin lujatahtoinen ja itsepäinen. Mieltä osoitetaan paukuttamalla takajalkaa tomerasti, jos jokin on hänen mielestään väärin.

Risteily sujui hienosti vaikka myönnän että vedin juomapuolen hiukan yli.. Kerrankos sitä täyttää 20v ja hengissä selvittiin, se on pääasia. Kiitos Miia hyvästä seurasta ja upeasta kokemuksesta! :) Ensimmäisessä kuvassa kaikki kanit, toisessa Bapsu, kolmannessa Rio ja viimeisessä Keijo.

Lisään vielä, että Bapsu on siis kokonaan minun, Keijo ja Rio ovat yhteisomistuksessa Miian kanssa. Keijo jää meille asumaan ja Rio muuttaa Miialle. :)

Käytin eilen myös Miinaa ulkona ja pakko vähän kehuskella nyt, kuinka hieno se on! Miinalla on niin upea timmi kroppa, upeat lihakset ja luonne täyttä kultaa! Se rakastaa kuikulla ympärilleen takajaloilla, ja poikkeaa muista kaneistani siinä, että ulkoillessa se ei yritä mennä karkuun minua vaan tulee luokse, pysyttelee lähellä ja syliin nostaminen on helppoa. Pitäisin sitä mieluusti vapaana, jos tuon metsikön ympärillä ei olisi niin paljon teitä ja meteliä mm. rakennustyömaiden takia. Oli ilo katsella Miinan touhotusta ja olen kieltämättä melko ylpeä siitä, että tuo upea kani on oma kasvattini.


3 kommenttia:

  1. Voi hitsi, kaikinpuolin ihana postaus! :) Mahtavan suloisia nuo uudet kanit ja Miina <3 ! Ihanaa ja onnea!

    VastaaPoista