maanantai 28. lokakuuta 2013

Mummujen kanssa ulkoilua, messuaidan rakentelua

Eilinen päivä kuluikin omalta osaltani täysin pupuasioiden parissa. Aamulla lähdin käyttämään Veeraa ja Pöpöä ulkona. Samalla piti tietenkin kuvata niitä, märästä maasta ja siten märistä polvista huolimatta. Seuraavaksi ostoslistalla onkin ulkoiluhousut..

Veera oli hieman varautunut alkuun, osittain huonon näkönsä vuoksi. Juttelin sille paljon ja se alkoikin tutkimaan paikkoja hieman rohkeammin. Pöpö puolestaan oli heti vauhdissa ja selvästi nautti ulkoilusta. Muita en käyttänytkään ulkona, kun nälkä yllätti ja piti alkaa valmistamaan ruokaa.

Illemmalla lähdin äitini luo kasaamaan Lemmikkimessuja varten aitatolppia Rosun kanssa. Kasaaminen sujui mainiosti, vielä pitää lainata appiukolta isompi poranterä jolla saan tolppiin reiät niistä läpi menevää köyttä varten. Ehkä PetExpoon voisi maalatakin tolpat.

Olen työstänyt blogiin edelleen uutta ulkoasua, sen verran voin paljastaa että värimaailma tulee jälleen olemaan roosaa ja lilaa, sori vaan hempeilyn vastustajat ;) Tuo värimaailma on se johon palaan aina uudestaan ja uudestaan, jotenkin aivan mun tyylinen. Roosa, lila, kukkaset (etenkin kaikki mahdollisimman mummomainen kuosi) ja pitsi.. Tässä kuvia Veerasta ja Pöpöstä ulkoilemassa:

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja mahtavat värit! Piristävät kummasti tämän harmaan ilman keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! :) Olin itsekin ihan tyytyväinen, että sain vielä tähän aikaan vuodesta jotain väriäkin kuviin. Pitäisi joskus tehdä kuvanmuokkaus-postaus, mistä näkisikin sen huiman eron ennen ja jälkeen käsittelyn.

   Poista
 2. Vautsi miten tunnelmallisia kuvia! Tee ihmeessä ennen-jälkeen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Pitää harkita tuota postausta.

   Poista
 3. Veera ja Pöpö on kyllä tosi suloisia pupusia <3. Ihania kuvia olet saanut niistä napsittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Yritän nyt saada vietettyä niiden kanssa paljon aikaa, koskaan kun ei tiedä milloin ne päätävät päivänsä..

   Poista