keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Paijaa pupua - päivä kuvapläjäyksen kera

Toissapäivänä leikkelin kaikilta kaneiltani kynnet ja samalla tein perustarkastuksen jokaiselle, sekä tietenkin kuvasin kaikki läpi. Kyllä nuo kanit on vaan ihania, reilu tunti meni ihan hujauksessa kun paijaili ja katseli niiden menoa :) Huomenna edessä on Puolukan ja Miinan, sekä Miialta hoidossa olevan kolmikon häkin siivoaminen, muut häkit olenkin siivonnut viikonlopun aikana.

Kyllä noista pikkuisistakin huomaa niin isot luonne-erot jokaisesta jo tässä vaiheessa, jotkut vielä väittää että kanit on tylsiä ja kaikki samanlaisia!

Bapsu on niin ihana hellä, sosiaalinen, rauhallinen tapaus, tyypillinen luppakorva. Eilen kun juoksutin sitä kylppärissä ja kävin siellä välillä kurkkaamassa mitä Bapsu puuhaa, kirmasi se salamana jalkoihini pyörimään. Kun kyykistyin, oli pikkuneiti heti pää ojossa "SILITÄ<3" ja minähän silitin. Tuo jaksaisi olla paijattavana vaikka ikuisesti, joten otin sen sängylle makoilemaan, siinä sitä paijattiin 15 minuuttia ja tuo olisi halunnut vaan lisää :D Bapsu ottaa aina rennosti ja usein sen bongaileekin makoilemassa häkissään, jalat ojossa.

Keijo on rohkaistunut myös todella paljon, se on niin uskomattoman aktiivinen ja utelias, iloinen pikkupoika. Kun kävimme ekaa kertaa ulkona, se heitteli iloloikkaa valjaissa ja kirmaili onneissaan paikasta toiseen. Samaa se teki eilen kun päästin sen Bapsun kanssa jaloittelemaan, hirrrmuisia iloloikkia. Keijo oli viimeisenä kynsienleikkuuvuorossa ja Jani kysyi "kumpi toi on, Bapsu vai Keijo?" Otin Keijosta otteen ja se alkoi heti sudittelemaan liukkaalla pöydällä, olisi halunnut jatkaa tutkimusretkeään. Kysyinkin Janilta että no mitäs luulet, ei tarvinnut kauaa miettiä. On niin mukava katsoa tuollaista iloista pikku vipeltäjää :)

Rio on niin hieno iso poika jo, minut sekä Miian löi ällikällä alusta alkaen sen rentous käsiteltäessä. Kun Rion kääntää selälteen se on kuin räsynukke, aivan rentona aloillaan. Riolla on myös todella paljon luonnetta ja se on varsin touhukas ja utelias pikkupoika. Siitä näkee heti että se tietää mitä on tekemässä, jotenkin se on niin kovin määrätietoinen. Riosta kasvaa vielä upea poikakani :)

Nyt niitä kuvia:Jos jotkut ihmettelevät, että ketä kolme ensimmäistä kania ovat.. Ne ovat väliaikaisesti Miialta hoidossa, Bea, Jebo sekä Lia. Pesaisin myös Rion tassut kun ne oli niin pissaiset, no niin ovat edelleenkin.. Sen takia se näyttää kuvissa niin hassulta. Rio ei ole oikein ymmärtänyt sitä sitäsiisteyden ideaa vielä :DTuli myös huomattua Pöpön hampaissa epätasaista kulumista, pitää tarkkailla tuota nyt. Pöpö on aina ollut aika huonokuntoinen ylipäätään, nyt se on mennyt hiukan huonommaksi joten voi olla ettei se kauaa enää tämän maan päällä tallustele. :/ Lopuksi vielä kuva kissoista.13 kommenttia:

 1. Mitä pellettiä kaninpoikasille pitäisi syöttää, jos emolla on käytössä hobby plus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syöttäisin itse poikasille ihan sitä samaa pellettiä, mitä emokin syö. :)

   Poista
 2. voi ihana tuo vika kuva, parhaat kaverit :)
  ja aws, ihania pupuja, Vimpula varsinkin vei miehekkäällä olemuksellaan mun sydämen :B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vimpula on kyl tosi komea ;) Mutta sen sydän kuuluu vaan Veeralle ja Pöpölle, ne on erottamaton lauma.. <3

   Poista
 3. äää ihania kuvia ! toi vika kuva on kyl rakkaus <3

  VastaaPoista
 4. Minä vaikka olen kaikkea muuta kuin kissaihminen, niin pisti oikein kunnolla hymyilyttämään tuo kissakuva! Kaksi unista päätä vain pilkistää pussukasta! :D

  VastaaPoista