lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mitäs me nuoret

Otsikko jo kertookin olennaisen. Tänään oli siis ulkoiluvuorossa kanilamme nuorempaa jengiä, tarkalleen ottaen Kaneli ja Miina. :) Pyrin aina ulkoiluttamaan pupuja suht. koht. tasapuolisesti, Kaneli kun oli viimeksi ulkoillut syntymäpäivänään ja Miina joskus talvella muistaakseni.

Molemmat puput uskalsin laskea vapaaksi ja voi sitä riemua!  Kanelin osalta ulkoilu oli lähinnä vain innoissaan paikasta toiseen juoksentelua, leukamerkkailua sekä jostain kumman syystä maan hurrrrjaa kaivelua. Ehkä pieni pupu ajatteli, että sieltä voisi paljastua jotakin aarteita... Vaikkapa fossiloituneita rusakonpapanoita? Ainakin niitä tuoreita löytyi isot läjät. Tulossa on hurjan iso kuvapläjäys, etenkin Miinasta sain todella paljon hyviä kuvia! Yritin niitä karsia mutta jokainen oli erilainen ja omalla tavallaan hyvä, joten päätin vain uurastaa näinkin monen kuvan kanssa.

Toivotaan, että huomenna olisi myös hyvä sää niin saisimme lisää pupuja ulkoilemaan, ennen kuin lähdemme huristelemaan Tampereelle päin. Kyllä odotan niin innolla tätä pupun hakureissua, olen alusta alkaen rakastanut sinisilmäisiä kaneja ja näin karvaistakaan pupua ei ole meillä ikinä ollut. :)

Tänään tuli myös hyvästä säästä innostuessa siivottua koko kanila sekä laitettua Seelalle häkki valmiiksi. Kanila kyllä kaipaisi vielä hurjasti järjestelyä, tuntuu että siellä on aina sotkuista ja tavarat sikinsokin, enkä pidä epäjärjestyksestä vaikka aika helposti saankin paljon sotkua aikaan.

Bapsu on myös parantunut hitaasti, mutta varmasti. Kauheasti massaa ei ole vielä kertynyt lisää, mutta maha tuntuu jo hiukan paremmalta ja koko pupu yleisesti virkeämmältä. Ruokakipolle sännätään ihan eri tavalla kuin ennen. :)


Miina
Kaneli


*kaivukaivu*
*leuks*


Tunnelma pupulassa päiväuniaikaan

Kanelin rapsutustuokio
Vasemmalle päin mentäessä löytyy topattu pesämökki (topan
voisi melkeinpä ottaa jo pois), sekä tunneli ja juomapullo,
lisänä pieni heinäteline.
Seelan häkki. Oikealla heinät ja vessaloota10 kommenttia:

 1. Oiiij Siiri voisit vähän rajottaa, aivan upeita ja tunnelmallisia kuvia! Vitsi kun itekkin uskaltais päästää pupun irti metsään...:P

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!!(: Ite kisaamassa just sillo ku aurinko paistaa, kumpa huomennaki ois hyvä sää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan tosiaan, että huomennakin olisi hyvä sää! Minulta jäi ikävä kyllä kisat väliin tänään, kun en viitsi 2 päivää peräkkäin matkata Tampereelle saakka :(

   Poista
 3. Suloisia pupuja! <3 Olisin kyllä aivan yllättyny jos täällä vois päästä ihan irti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä monia kaneja voi pitää vapaana, kunhan on turvallinen ympäristö :) Toki kaikki ei tähän sovellu, jotkut voivat olla enemmän kiinnostuneita mennä omia menojaan, kuin omistajastaan

   Poista