torstai 27. maaliskuuta 2014

Ilta-aurinko

Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, vaikka vähän takapakkia olikin. Tuleehan? Koko viikko on ollut uskomattoman hyvät kelit, vaan edelleenkään minulla ei ole sitä kameran laturia, joten ei ole paljoa uskaltanut kuvailla. Tänään kuitenkin marssin ulos Puolukka toisessa, kamera toisessa kainalossa. Sain upeassa ilta-auringossa otettua paljon hyviä kuvia. :)

Puolukka on ollut viime aikoina aivan hirvittävässä kiimassa, joten nytkin ulkoilu sujui lähinnä leukaa oksiin hieroskellessa. Loppuvaiheessa bongattiin myös lumen alta paljastunut nurmi jota ei oltaisikaan sitten mielellään haluttu jättää, kun oli aika mennä takaisin sisälle. Kanila tuli myös tänään siivottua pikaisesti, lähinnä vessalaatikoiden tyhjennys ja isoimmat sotkut pois.

Seela ei ole antanut astua ensimmäisen päivän jälkeen ollenkaan. Mitä tuli muutaman kanssaharrastajan/kasvattajan kanssa tästä keskusteltua, voi Seela silti hyvinkin todennäköisesti olla tiine, se on vain päättänyt että nyt riittää ja sillä selvä. Toivotaan siispä parasta!4 kommenttia: