perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vimpusti ulkoilee

Eilen tuli ulkoiltua varsin runsain mitoin Vimpustin kanssa. Poika on niin älyttömän helppo kuvattava ja kilttikin vielä, että sen kanssa viihtyi ulkona pitkään. :) Vimpula on päässyt ikävä kyllä hiukan rupsahtamaan talven aikana ja laihdutuskuuri olisi siispä edessä... Miten ihmeessä tuollasta sulosta säihkysilmä-ruttuturpaa raaskisi edes laihduttaa?

Ulkoilun päätteksi kipaisin sisältä hakemaan siskolleni objektiivin lainaan, samalla hän otti minusta ja Vimpulasta muutamia yhteiskuvia. Vimpula ei ollut kovin innoissaan tästä ajatuksesta. Minusta tuntuu että sillä on alusta alkaen ollut muutenkin hyvin vahva käsitys siitä, että mikä on hänen ylhäisyydelleen liian noloa ja mikä ei. Koitin pussata pupua, mutta herra käänsi päättäiväisesti vain päänsä pois... :D Sain kuin sainkin silti aikaiseksi varsin ihanan herkistelykuvan!

Viikonlopun suunnitelmissa onkin Lempäälään reissaaminen varsin mukavassa seurassa. Omia pupuja minulta ei tule mukaan, koska taidokkaasti missasin viimeisen ilmopäivän. Olemme varanneet kuitenkin hotellihuoneen ja hauskaa tulee varmasti olemaan! Otan toki kameran mukaan, joten saatte kuulumisia reissustani sitten jälkikäteen. :) On kyllä ihan mukavaa lähteä reissuun kerrankin vain pitämään hauskaa, vailla stressaamista omista kaneista ja etenkin niitten kuljettamisesta.6 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan tota vikaa kuvaa <\3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että muutkin pitää siitä :) Vimpula on niin rakas mussukka mulle, se sopi tuohon kuvaan tosi hyvin <3

   Poista
 2. Oi kuin nätti tuo eka kuva! Ja pidetää sitte kunnolla kivaa huomenna! 8)

  VastaaPoista
 3. Toi vika kuva on ihana <3 ja tietenkin muut kuvat niin kuin aina :)

  VastaaPoista