sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Keväthyppelöitä ja auringonpaistetta

Eilinen ja tämä päivä onkin kulunut hyvin pitkälti pupupainotteisessa tekemisessä. Mukaan on mahtunut ulkoilua, estehyppyä, kanilan siivousta sekä ihan tavallista arkeakin, paijauksineen päivineen. Ilmat ovat suosineet koko viikonlopun ajan, ja sekös meitä ilostuttaa! Juuri nyt tuntuu, että ehkä se kesä sieltä tekee tuloaan ihan oikeasti, eikä vaan leikisti. Auringonpaisteessa pupun kuvaaminen oli hiukan haastavaa, mutta sain kuin saikin oikein kivoja, tunnelmallisia kuvia napattua Seelasta, samalla kun harjoittelimme valjaissa oloa. :)

Tänään treenattiin esteitä hiukan Puolukan, Miinan, Bapsun, Keijon, Kanelin sekä Seelan kanssa. Järin hyvin ei hyppiminen sujunut keltään, tuuli oli melko kova ja esteet kaatuilivat vähän väliä. Omatkin hermot olivat koetuksella kun jatkuvasti piti olla esteitä nostelemassa ja kyykyssä pupua ohjaamassa, kun mokomat eivät halunneet hyppiä tuossa säässä :D Ja kun itseä kiukuttaa, niin ei puputkaan varmasti suostu hyppimään.

Miina, Bapsu ja Keijo olivat pahimmat lanaajat. Ketään ei huvittanut hyppiä 20cm suurempia esteitä, joten luovutin suosiolla. Puolukka hyppi alkuun todella innolla, mutta kiinnostus lopahti pian. Kaneli puolestaan hyppeli oikein kauniisti, vaikkakin hidasteli joka esteen kohdalla, eteenpäin liikkuminen oli nihkeää. Seela ei ole koskaan esteitä nähnytkään, mutta liikkui eteenpäin oikein kiltisti ja hyppäsi jokaisen pikkuesteen todella terhakkaasti. :) Otin jokaisesta kanista videota enempi-vähempi, mutta nyt en tosiaan jaksa niitä editoida koko viikonlopun touhuamisen jälkeen. Saatte siispä katsella vain kuvia Seelasta (vaikka viime postaukset ovat koskeneet lähinnä vain tätä pupua, ovat muutkin saaneet yllinkyllin huomiota osakseen ;) ).

Tähän kuvaan sainkin mielestäni hyvin napattua kevään tunnelman :)

6 kommenttia:

 1. Seela näyttää ihan pehmopupulta hihih! :3

  VastaaPoista
 2. Voi että tuo Seela on niiin paijattavan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, ja Seela on pikkuhiljaa oppinut jälleen tykkäämäänkin paijauksesta. :) Omassa häkissä se on vielä aika iiks-asia mutta muuten siitä pidetään kovasti. :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista