keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Paukkupakkasia ja ulkoilua

Tänään oltiin ulkoilemassa Vimpulan, Puolukan, Bapsun ja Keijon kanssa. Nyt on ollut pari päivää hurjat pakkaset ja se on aiheuttanut ylimääräistä päänvaivaa, juomapulloja on pitänyt sulatella aamuin-illoin. Onneksi tämä ei vie kauaa aikaa kun laittaa kaikki vain ämpäriin ja laskee tulikuumaa vettä päälle, sillä välin ruokin kanit ja pullot ovatkin jo sulaneet.

Pakkasten takia sain vihdoin otettua käyttöön uudet, ihanat räikeän pinkit ulkohousuni. :) Ei ollut jaloilla yhtään kylmä kun nämä puki päälle, mutta sen sijaan olen palelluttanut varpaani tänään jo kolmesti. Mulla on muutenkin huono ääreisverenkierto joten vain pieni hetki pakkasessa riittää saamaan varpaat aivan kohmeeseen.. Mitäpä ei tekisi kanien tyytyväisyyden ja hyvien kuvien vuoksi!

Ulkoilu sujui tänään varsin mielenkiintoisesti. Vimpulaa pidin ensimmäistä kertaa ikinä vapaana, hyvin tuloksin. Herra vain nökötti erilaisissa poseerauksissa, välillä käyskenteli rauhallisesti kauemmas ja sitten taas poseeraamista. Kun kanin halusi ottaa syliin, meni Vimpula heti matalaksi eikä edes yrittänyt karkuun! :)

Bapsu puolestaan aiheutti hiukan päänvaivaa, se kun ampaisi samantien jolkottelemaan omia reittejään. Sain kavuta sen perässä kallioista metsää ylös n. 100 metriä, kunnes neitokainen päätti pysähtyä ja sain sen kiinni. Puin Bapsulle heti valjaat päälle ja siitä alkoikin mököttäminen. Tämän näkee myös kuvista...

Puolukka oli aika nätisti, sitä en ole koskaan uskaltanut päästää vapaaksi koska se ei ole luonteeltaan sellainen, että pysyttelisi lähellä vaan säikkyy helposti ja jännittää ulkoilutilannetta hiukan. Päästin Puolukan hetkeksi jaloittelemaan ilman hihnaa, kuitenkin valjaat päällä ja se säntäsikin heti syliini. En tiedä mikä siihen meni, kun Puolukka alkoi hurjistuneena kaivamaan, nuuskimaan ja näykkimään takkiani. Ehkä se haistoi siinä Vimpulan? Mistäs noista koskaan tietää..

Keijo olikin ainoa "tasapaksu" ulkoilija meillä tänään, ei mikään unelma kuvattava mutta pysyi nätisti vapaana ja antoi ottaa kiinni. Keijo on alkanut osoittaa pientä murrosiän poikasta, onneksi ei huonolla tavalla vaan olemalla hurjan paljon villimpi ja vilkkaampi. Keijossa on selvästi havaittavissa enemmän jänismäistä luonnetta kuin siskopuolessaan Bapsussa.

Vimpula

PuolukkaBapsuKeijo
10 kommenttia:

 1. Näihin sun pupukuviin ei koskaan kyllästy, tosi ihania taas! Harmi että menit sitten varpaas palelluttamaan :D pitää hankkia semmoset lämpöpohjat kenkiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Joo varpaiden paleltuminen on mulle arkipäivää aina talvisin, joskus on yksittäiset varpaat useemman tunnin turtana.. :S

   Poista
 2. ihania kuvia! varsinki toi bapsun kieli kuva:3

  VastaaPoista
 3. Puolukka on piiiitkä pupu☺ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on tollanen mäyräkoira :D

   Poista
 4. Bapsuu<3 tuo on niin lutunen! Hienoja kuvia kaikki!:)

  VastaaPoista
 5. Mistä noin ihanat toppahousut??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään, kun sain ne joululahjaksi. :P

   Poista