sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Klaukkalan epv kisat ja Kanelin aikuistuminen

Nyt onkin tullut hieman tavallista pidempi tauko kirjoittelussa. Kaamosmasennus on päällä ja tuntuu että olen jatkuvasti kiukkuinen, enkä saa mitään aikaiseksi. Tänään piti järjestellä kanilassa asumisjärjestelyitä uusiksi kun Bea, Jebo, Lia sekä Rio muuttivat Miialle, mutta jäipä väliin kun ei yksinkertaisesti vaan jaksa. Jos huomenna sitten..

Eilen kävin tässä vieressä epävirallisissa estekisoissa Klaukkalassa. Heti aamusta kynin Mirkan karvakasa-pupun, ja kyllä sitä karvaa olikin isot määrät, niin paljon ettei meinannut erottaa kumpi on etupää ja kumpi takapää. :D Kisat sujuivat hyvin, juttelin monen ihmisen kanssa ja puput myös loikki hyvin. :) Miia otti videota meikäläisen pupuista, mutta ne eivät ole vielä ehtineet ladata, niitä julkaisen siispä myöhemmin. Joka tapauksessa kisat sujuivat hyvin, puput saivat paljon hyvää harjoittelua ja saatiin pari ruusukettakin matkaan. Kaneli sijoittui keskivaikealla suoralla toiseksi, Keijo aloittelija suoralla neljänneksi. Miinakin hyppi suht. hyvin aloittelija suoraa, tuo hyppelöiminen ei ole koskaan ollut Miinan lempitouhua joten olen tähänkin hyvin tyytyväinen!


© Katriona

© Katriona


Päivän ohjelmaan kuului myös Kanelille jotain varsin mukavaa: nimittäin tyttöystävä ;) Miian pupu Cora astutettiin siis eilen Kanelilla. Astutus sujui hyvin ja Kaneli tajusi mikä on homman nimi, nyt toivotaan kuukauden päästä nakkeja syntyväksi.

Bongasin kisapaikan eteisestä myös pari nojatuolia hauskan näköisillä vilteillä, tässä kuvasin omat kanit ja pari muuta pupua. Lumetkin satoivat maahan joten yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja ottaa lumisia kuvia meidän pupuista vielä, kun ehdin. Ainakin Puolukkaa ja Vimpulaa tahtoisin käyttää ulkoilemassa kun ei olla aikoihin käyty, samaten Pöpöä ja Veeraa (mikäli Veera ei jännitä liikaa huonon näkönsä vuoksi). Ensi postaukseen tiedossa siis videoita meidän hyppelyistä Klaukkalassa sekä ulkoilukuvia, mahdollisesti myös kanilan esittelyä, se kun on muuttunut taas ajan saatossa erilaiseksi.


Cora11 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva nähdä sua ja pupuja! Vielä kerran onnittelut sijoituksista ja tosi kivoja kuvia sait napsittua sisätilan valaistuksesta huolimatta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Toivotaan aktiivista kevättä estekisojen puolesta, on aina niin kiva nähdä muita harrastajia :P Usein kun tulee puhuttua aikalailla vaan sitä pupu-pupu-pupu juttua niin on sentään joskus sellasta porukkaa ympärillä, jotka jaksaa kuunnella! :D

   Poista
 2. Hyviä otoksia! :) ja kivaa kun kanila esittelyä tiedossa.
  Tee joskus rabbits day - video postaus?:P ihana parivaljakko Kaneli ja Cora <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä onko meillä kovin mielenkiintoista päivä kanilassa/kanin kanssa-videota mahdollista tehdä, kun kaneja sen verran monta että se olis sitä hetken paijailua, ulkoilua, muuten kanit touhuilee itsekseen tai keskenään.. :P Ehkä jotain kanien syntymäpäivän vietto-postausta voisin tehdä jossa vähän enemmän toimintaakin. Mutta kanilan esittely on tosiaan tulossa lähiaikoina. :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia sait napisttua ja onnea menestyksestä :3

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihania kaneja! Liityn ehdottomasti lukijaksi! Mistä olet löytänyt tuon taustan?

  pupuninjanpaivakirja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos kommentista. :) Taustan olen tehnyt itse Gimp-nimisellä ohjelmalla. Tuon "tribaali"-kuvion olen ostanut nettikaupasta käytettäväksi, leikkelin siitä sopivat palaset sivuille jne. :) Taustakuvia ja bannereita teen pientä korvausta vastaan myös muille käytettäväksi, tilaajan toiveiden mukaan: http://siisinkarvakorvat.blogspot.fi/2013/12/bannereita-blogin-ulkoasuja-ja.html

   ps. liityin myös blogisi lukijaksi :)

   Poista
 6. Teetkö joskus kanien häkki/kanilan esittely videon? Tai kysymys postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen esittelyvideon pian meidän kanilasta, kunhan saan siellä paikat järjesteltyä sopivasti.

   Poista