tiistai 24. joulukuuta 2013

Meidän Joulu

Meidän Joulu alkaa olla jo vietetty parin päivän tulevaa löhöilyä ja rennosti ottamista lukuunottamatta. Nautin tästä päivästä täysin rinnoin. :) Tuli syötyä hyvää ruokaa lähimmäistensä kanssa, oltua pupujen kanssa ja avattiin hiukan lahjapakettejakin.

Pupuille hain metsästä jouluherkuksi kuusenoksia, sekä muutaman pajunoksan sekä mustikanvarvun. Kaikille maistui tuliaiset ennemmin tai myöhemmin, vaikkakin Miina sekä Vimpula olivat ne pahimmat nirsoilijat. Vähän nuuhkaistiin ja sitten painuttiin epäluuloisena kauemmas katsomaan muiden syömistä. Otin jokaisesta pupusta kuvat, joille herkut kelpasivat, kaksi nirsoilijaa jätin rauhaan enkä alkanut väkisin kuvamaan.

Eilen oli myös oikein mukava päivä kanien kanssa, joulusiivouksen lomassa siivosin kanilaa ahkerasti ja välillä rauhoituin paijailemaan pupuja. Puolukka pusutteli käteni läpikotaisin ja tästäkös Kaneli tykkäsi ;) Voitte vaan kuvitella nuoren poikapupun fiilikset kun rakas mamma tuo haisteltavaksi tytön pusuttaman käden.. Leukamerkkausta sain tietenkin osakseni niin käteen, hihaan, silmälaseihin kuin nenäänkin. On noi poikapuput vaan ihania!

Lahjapaketeista paljastui todella mieluisia lahjoja, lähinnä karkkeja ja pesuaineita. Sain myös upeat ulkoiluvaatteet (toppahousut, toppatakki, kaulaliina), sekä muutaman pupuaiheisen koristeen. Ja yksi todella pitkään toivomani lahja, kameraan kaukolaukaisin. Tätä tulikin jo kokeiltua, hetken hämmästelyn jälkeen sain toimimaan myös salaman kanssa, hieman blondi kun olen niin aivan päivänselvä asia tuotti hiukan hankaluuksia :D Mutta todella kätevältä laitteelta vaikuttaa näin ensi tutustumalta. Tulee olemaan paljon helpompaa kuvata näitä hankalempia yksilöitä, kun ei tarvitse aina mankua Jania asettelemaan kania kuvaa varten. Jos teen sen itse, on kani usein jo joko nenä kiinni linssissä tai vaeltamassa omia reittejään.

Sen suuremmitta puheitta, tässä suuri kuvapläjäys meidän perheen Joulusta:

Herkkuja suoraan metsästä!

Lady oli kovin kiinnostunut kuusenoksista..
...kuten kuvista näkyy :D
Sainpas Liastakin kuvan! Pohjalaatikon läpi tosin..

Rakkaat!


Älytön määrä karkkia

Toppahousut, huivi ja toppatakki :)

Pupukoristeet. Tuo oikeanpuoleinen siis vaihtaa väriä ;)

Toivottavasti myös kaikilla lukijoillamme oli oikein rauhallinen ja mukava Joulu pupujen kera!

6 kommenttia:

 1. Tuo väriä vaihtava pupu on mitä somin. Minulla on myös tuollainen väriä vaihtava, mutta se on seisaallaan näköttävä pupu. Tuollainen istuva on vielä söpömpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti sanoikin, et nyt sitä harmittaa kun ei ostanut myös toista joka on eri asennossa :D

   Poista
 2. Oij, oot hurjan hyvä kuvaamaan! Pystyisitkö joissakin kisoissa kuvaamaan meidänkin pupuja? http://rabbits-dream.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mikäli satumme samoihin kisoihin niin toki voin kuvata ihan jollain nätillä taustallakin, tosin pientä korvausta vastaan. Esim. 4 kuvaa 1e mikäli ovat ihan tavallisia, jos haluaa jotain erikoisempaa muokkausta kuvaan niin hiukan enemmän. Voidaan puhua asiasta lähempänä kun on enemmän tietoa tulevista puputapahtumista. :)

   Poista