sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kaksi yötä Jouluun on + arvonnan suunnittelua

Otsikon mukaisissa tunnelmissa mennään, eli Jouluvalmistelut on meillä tehty ja nyt voidaan viimein rauhoittua.

Kanilassa kaikki pyörii varsin arkisesti. Bapsu ei ole oikein edelleenkään saanut massaa vaan on hintelähkö, tästä syystä madotan sen vielä uudestaan ja päästän jaloittelemaan nyt päivittäin. Toivottavasti tämä auttaisi, jos ei niin täytyy suunnata eläinlääkärille. Ostin kaneille eilen myös herkutteluhetkiin sitruunamelissaa, basilikaa ja korianteria.

Kuvasin parista kanista vielä vikat jouluaiheiset kuvat, nyt kun saimme laitettua pienen joulukuusenkin valmiiksi. Samalla kuvailin meidän ruusukeriviä ja pupuaiheisia tavaroita, ruusukerivi onkin kerryttänyt kokoaan huimasti kesän aikana. :)

Pupuaiheista koristetavaraa ja harvinaisen pölyinen taso..

Pieni joulukuusi kissoilta turvassa hyllyllä :)
Tein varaslähdön ja maistelin rosollia jo tänään

Komea ruusukerivi!

Schleich-puput :) Uusia ovat ylemmän rivin ensimmäinen sekä alemman rivin 3 ensimmäistä. Puput koristavat Janin tietokonepöytää.
Komea poika


Bapsu ujostelee kameraa
Olen suunnitellut blogiini uuden vuoden sekä 100 lukijan rajan ylittymisen kunniaksi arvontaa. Palkintoja tulee arvonnassa olemaan useita, jotta monella on mahdollisuus voittoon. Palkintoja tulee olemaan myös eri aiheisia, tod. näk. pari kissa-aiheista ja loput kaniaiheisia. Palkinnot voivat olla kaikkea kaniaiheisista koristeista kaninherkkuihin, ja mitä vaan siltä väliltä. Nyt kysynkin teiltä lukijoilta, että laitanko arvonnan heti käyntiin ja lisään vain palkintojen aiheet arvontaan, loput jääden yllätykseksi vai ostanko kaiken valmiiksi ja pidän arvonnan vasta sitten, kun tarkat palkinnot ovat tiedossa? Kyselyyn voitte vastata blogin sivupalkista.

2 kommenttia: