torstai 12. joulukuuta 2013

Lunta tulvillaan on raikas talvisää..

..no ei ole enää, vaan inhottavat loskakelit palasivat tänne eilen. Vielä kun lunta oli, kävimme ulkoilemassa ja ihastelemassa lunta ensimmäistä kertaa ikinä vielä Kanelin sekä Miinan kanssa. Näitä kaneja en uskaltanut päästää ihan yhtä rohkeasti vapaaksi mitä noita luppiksia olen päästellyt, pikkuhiljaa oppii kuitenkin itsekin siihen, että tietää mikä kani antaa kiinni ja mikä ei. Jossain vaiheessa ulkoilua ilmestyi metsän viereiseen rivitaloon katolle hillumaan jotain työmiehiä letkun kanssa. Tunkivat letkun savupiipusta sisään, en tiedä mitä ihmettä ne puuhaili, mutta eipä jääty sitä katsomaankaan Kanelin kanssa, ettei pieni vaan säikähdä jos tulisi isokin meteli.

Miinan kanssa palasimme vielä pihalle ja kun totesin, ettei se pienestä hurinasta stressaa niin uskalsin tätäkin päästää vähän vapaammin kulkemaan. Lähinnä vain kuikuili isolta kiveltä alas, jos laskin maan tasalle niin kipitti äkkiä luokseni ja kivelle takaisin.

Miinasta on vaikea saada perus pönötyskuvia, samaten Kanelista. Vimpula on meidän kaneista ehdottomasti paras kuvattava, on aloillaan ja välillä vaihtaa hiukan asentoa, jos saisi parempia kuvia. Nuorimmaisten kohdalla moisesta saa vain haaveilla. Kaneli tykkäsi kipitellä aika kaukanakin omia menojaan, mutta koska ympärillä oli tuon savupiippuoperaation takia ylimääräistä hälinää, en tohtinut antaa Kanelin mennä kovin kauas itsestäni. Sisälle palatessa Jani otti meistä myös oikein kivoja yhteiskuvia, joista sain rakennettua nätit kollaasit. :)


Perustin kanilallemme myös ihka omat Facebook-sivut! Tänne tulen kirjoittelemaan arkisempia kuulumisia oman fiilikseni mukaan, sellaisia yksityiskohtaisempia juttuja mitä ei muista enää usean päivän päästä blogiin kirjoitella. Samaten tulen päivittämään Facebookin puolelle reaaliaikaisemmin kisatuloksia, blogiin kun en niitä laita ennen kuin on kuva/videomateriaalia myös. Eli mikäli kiinnostaa lukea enemmän kanilamme arjesta ja tietää kisatulokset nopeammin, kannattaa käydä tykkäämässä sivusta! :)


4 kommenttia:

 1. awwww aivan ihania kuvia, varsinkin nuo yhteiskuvat! :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jani harvoin suostuu kuvaamaan, nytkin jurotti "no äkkii sit ku meen suihkuun", mut hyvät kuvat sain :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Söpöjä ootet puputtien kaa:3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Yhteiskuvat onnistui kyllä ihmeellisen hyvin:)

   Poista