torstai 5. joulukuuta 2013

Kaikki elukat kuvissa

Pari päivää sitten otin siskoltani lainaan lampaantaljan, jossa oli tarkoitus kuvata kaikki meidän lemmikit. 13 löytyy omia, yhteensä tässä talossa on nyt 17 elukkaa. Jos siis meidän ruokasirkkoja ei lasketa mukaan, muuten määrä voisi olla aika paljon suurempi. :D Kuvat onnistuivat melko hyvin, vaikkakin valkotasapainon kanssa oli ongelmia ja siltä osalta en ole niihin tyytyväinen ollenkaan, noh ensi kerralla paremmin :) Tarkoitus olisi näistä askarrella vielä jonkinlainen joulukortti, saa nähdä vaan ehdinkö.

Veronpalautukset tuli ja ei ihan vielä kaikki mennyt, vaikka on tullutkin jonkin verran lahjoja osteltua. Odotan Joulua suht. innolla, on kiva kun on kaikille löytänyt varmasti mieluisat ja käytännölliset lahjat ja tietää että toisille tulee niistä hyvä mieli :) Töissäkin pitäisi käydä Jouluna, onneksi on todella lyhyt työpäivä kuitenkin.

Nyt saan nauttia pitkästä viikonlopusta. Huomenna olisi tarkoitus mennä siskon luo kyläilemään, sitä ennen ajattelin käyttää pupuja ulkona kun on kauniit lumet satanut ulkosalle, saisi hyviä kuvia. Lauantai on toistaiseksi vailla suunnitelmia, sunnuntaina suunnataan Palojoelle epv estekisoihin, joissa onkin sitten juoksemista kun kauheesti kaneja hyppimässä. Keijolle laitetaan myös korviin tatskat, oik. korvaan kasvattajanumero ja vas. korvaan tunnistetatuointi :)

Toivottavasti saan jonkun kuvaamaan etenkin Bapsun, Keijon ja Rion suoritukset videolle, olisi kiva saada ne blogiin ja muutenkin muistoksi itselle. Rio hyppikin jo messarissa, mutta Bapsulle ja Keijolle nämä ovat ekat kisat ja sitä erityisesti odotan innolla.

Mitä mieltä olette meidän blogin päivitetystä ulkoasusta?

FI*Miado King of Artedain "King"
FI*Miado King of Artedain "King"
FI*Miado King of Artedain "King"
FI*Miado Lady of Rivendell "Lady"
FI*Miado Lady of Rivendell "Lady"

FI*Miado Lady of Rivendell "Lady"
FI*Miado Lady of Rivendell "Lady"
Tas Lusty Son "Kaneli"
Valentina Vadelma "Miina"

Pöpö
Veera
Chalchiuhticúe "Vimpula"
Snöflingans Babsan "Bapsu"
Adeliina Kevätperhonen "Puolukka"
Snöflingans Running Free "Rio"
Snöflingans Keep it Loud "Keijo"
Yebo Shine "Jebo"
Queen Stripe "Bea"

Queen of Croft "Lia" MYYNNISSÄ
Orda-2 "Ade"
Chdp-12 "Cayenne"
Rakastavaiset :)
Beck Benediktos "Duppa"

15 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia taas kerran!!! Ihana tuo Duppa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Dupasta oli liki mahdoton ottaa kuvaa, onneksi se yksi ainoa joka onnistui, oli sitten hyvä :D Se on sen verran ujo, että vipelsi vaan hädissään ees-taas ja piti ottaa äkkiä kuva, ettei pieni stressaa liikaa.

   Poista
 2. mahtavia! vaiken erityisemmin kissoista pidä(tosin allergian vuoksi) niin noi kissat on ihania! hupsuja ja hauskan näkösiä, mutta aivan mielettömän söpöjä:3 muutenki kaikki kuvat on tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Itämaiset ovat kyllä niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin todella hauskoja :)

   Poista
 3. älä nyt vaan sano että laitatte tolle kanille sen takia oikeen korvan tatskan, että voitte viedä sen ulkomuotoon kääpiöluppana? lol, ei kannata pelkkää rahan tuhlausta tolla näöllä,värillä ja kuviolla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD Anteeks mitä, joo vien Keijon sen punavahvisteisen värin ja pitkän kropan kanssa umliin, viel kun kasv. nro on ruotsalaisen estekanikasvattajan numero :D Kylläh.. Salli mun nauraa.

   Ruotsissa kun voi kasvattaa ihan yhdistysten hyväksymänä (skhrf) estekanejakin, niin se oli kasv. toivomus että hänen kasvatillaan olisi oikeassa korvassa hänen kasv. numeronsa, itse ei ehtinyt tätä laittamaan :)

   Poista
  2. Mutta onneksi en loukkaantunut siitä, kuinka sanoit Keijon olevan "lol, tolla näöllä, värillä ja kuviolla", mä haen siitä kyllä jotain ihan muuta kuin kluppamaisuutta. :)

   Poista
 4. Jälleen ihania kuvia ja uusi ulkoasu on todella hieno!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ulkoasun päivitys on onnistunut. :)

   Poista
 5. Ah ja voi, niin kauniit kuvat että oikein ajan kanssa syvennyin niiden katseluun :)
  Kaneli on ihan erityisen söpönen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaneli on kyllä komistunut hurjasti <3

   Poista
 6. Aivan superhypermegaihania kuvia♥!

  VastaaPoista