tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kissa tuli taloon, poikaset kasvaa hurjaa vauhtia

Tämä ensimmäinen otsikossa mainittu asia ei olekaan ollut blogissa esillä tätä ennen.. Meille tuli pari päivää sitten nimittäin kissa. Kaikki lähti siitä kun meille tuli hoitoon tuttavani kaksi siamilaista kissaa. Ihastuimme niihin täysin, ja Jani alkoi mankumaan omaa kissaa meille.. Vaikka hän oli alussa se herra "ja meillehän ei mitään kissoja hoitoon tule". :D Aikamme etsittiin sopivaa kissaa, ja meille varattiinkin itämainen lyhytkarva tyttö. Tämä on luovutusiässä vasta kuukauden päästä joten edelleen kissakuume kasvoi ja kasvoi..

Halusimme tytölle kuitenkin kaveriksi toisen kissan, mutta erinäköisen. Vapaana olikin 1,5 vuotias Vili-poika, seychellien lyhytkarva. Vili on valmiiksi kastroitu, hiukan ujo tapaus, kahden pentueen isä. Haimme Vilin Raisiosta toissapäivänä ja nyt aletaan jo kotiutumaan melko hyvin. Äsken poika uskaltautui ekan kerran ikinä sängylle makoilemaan, kun minä olen nyt sohvalla. Kuva Vilistä ekaa iltaa meillä, nurkassa möksöttämässä:

Enempää en ole viitsinyt Viliä kuvailla, antaa toisen nyt olla ihan rauhassa alkuun. Tosi komea poika se on, ja leikkisä. Heti kun nukkumaan mennessä valot sammuu, Vili lähtee tutkimaan paikkoja. Mentiin viime yönä aikaisemmin nukkumaan, jotta aamuyöstä voitaisiin leikkiä pojan kanssa kun hän on vielä virkeä ja kyllä se jaksaa leikkiäkin innokkaasti :)

Tässä vielä pari kuvaa meille myöhemmin kotiutuvasta kissasta, kuvannut Anette Kujala:
Ja sitten poikaskuulumisiin! Vauvat kasvaa hurrrrjaa vauhtia ja nyt kun värit on kehittyneet, osaa sanoa niistä tarkemmin. Kaikki ovat luonnonharmaita perhosia (yksi vielä hiukan epäselvä), ja meille kotiin jäävä tyttö on luonnonsoopeli. Annoin poikasille tänään myös nimet. Kuvia vauvoista ensin 3vrk ja sitten 6vrk iässä:


Muriel Mustikka, poika:
Publio Puolukka, poika: Maxine Mansikka, tyttö:Hilary Hilla, tyttö:Valentina Vadelma, tyttö:Sunnuntaina oli kisat Kulosaaressa ja meni todella hyvin meidän osalta. Vimpula sai viimeisen klassauspisteensä helposta ja nyt hän on sekä kv mutkassa että kv suorassa. Tavallaan riemuitsen tästä, tavallaan jännittää tosi paljon koska Vimpula ei osaa keskivaikeaa niin hyvin. Ehkä tämä tästä. Kaikki kuvat (c) Maisu, Saga, Caro, Cassu:Kaneli hyppi todella upeasti puhtaan radan sijoittuen kuudenneksi, ja sai toisen klassauksensa helposta suorasta. Enää yksi niin ollaan jo keskivaikeassa :)


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Esco, joka yritti kovasti mutta pitkissä esteissä tarvitaan edelleen harjoittelua:4 kommenttia:

 1. Oon rakastunut syvästi Muriel Mustikkaan :') Niin ihania lapsokaisia!♥

  VastaaPoista
 2. Mistä noi teidän pupujen valjaat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Escon glitter-valjaat on Sanni Sirenin tekemät, Vimpulan valjaat on tilattu rabb-it.se : ltä ja Kanelin valjaat on kaverin tekemät mutta hän ei niitä tee mitenkään tilauksista :)

   Nyt olis kesällä tulossa kaikille kaneille nahkavaljaat jos niitä tehdään vaan tarpeeksi :)

   Poista