keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vauvajuttuja

Tämä postaus on nyt lähinnä vaan vauveleista koska ei ole mitään muuta erikoista meidän kanilassa tapahtunut. Vauvat kasvaa kovaa vauhtia ja olen alkanut ottamaan niistä videoita:

2 viikkoa:Vajaa 3 viikkoa, ekaa kertaa tuoretta:3 viikkoa:On ne naperot niin sulosia. Kaikille on jo hyvin todennäköisesti koti tiedossa paitsi Muriel Mustikalle, väriltään hän on ruskeasoopeli white perhonen. Mustikka on oikein kiva ja rauhallinen poika, tykkää kovasti ihmisen seurasta, pussailee paljon. Tykkää myös touhuilla omissa ajatuksissaan, omia juttuja. Tästä pojasta voisi saada oikein kivan, rauhallisen lemmikkikanin :)

Ihana pinkki yhteiskuva vauvoista:Seuraavaksi mennäänkin kisaaman Suomen ensimmäisiin estekanien SM-kisoihin! Oon niin innoissani :) Jani rakas lupasi heittää minut paikan päälle, mikä helpottaakin suuresti. Kanelilla on eka kv suora siellä, ja minä kuvailen paljon videoita sekä viralliset kuvat voittajista. Tosi hienoa että saadaan näin isoja tapahtumia aikaiseksi. Tästä tää lähtee pikkuhiljaa, ja yhtä kokemusta rikkaampana saadaan ensi vuonna melko varmasti vieläkin suuremmat ja näyttävämmät kisat aikaiseksi. :)

4 kommenttia:

 1. Voi mitä söpöläisiä nuo pikku pupuset ;) Jos käyt vierailulla blogissani ottaisin mieluusti vastaan vinkkejä millaisia virikkeitä tylsistyneelle murrosikäiselle voisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Käyn katsomassa blogiasi, ja vastailen jos osaan :)

   Poista
 2. minun pirpanakin (puolukka) siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolukka vauveli on niin ihana, rento ja rohkea löllykkä :)

   Poista