perjantai 26. heinäkuuta 2013

Sisustamista + kertsin rakentelua

Nyt kun on ollut kesäloma, on ollut paljon aikaa toteuttaa mm. sisustussuunnitelmia (lomarahat tuli, lomarahat meni), rakentaa se kauan haaveiltu iso kerroshäkki kanilaan, ja vielä kaikkea muutakin kivaa suunnitelmissa.

Kerroshäkki tosiaan rakennettiin vasta tänään, kun Ikeasta oli hyllyköt loppu. Juuri ja juuri maltoin odottaa vielä päivän. Nyt on vapaana yksi kerros kertsistä ruotsalaiselle jänöjussille (tästä myöhemmin lisää, odottelen erästä estepoikuetta syntyväksi), ja sitten tuo 100x50cm kaksikerroksinen eristetty mökki.

Puolukan lukaali

Kanelin lukaali, välissä ruåttalaisen jänön lukaali

Maxine Mansikka hengailee "juottopaikalla"
Kauhukolmikon, eli Veeran, Pöpön ja Vimpulan kolmio

Veera tykkäsi kaivaa vessalootan sisällön pihalle

Tässä vielä muutamia sekalaisia kuvia kanien touhuista:
Annoin Kanelille tollasen tyttöystävän, se alkaa jo olemaan aika viriili joten eipähän tule yksinäistä :D
Kaikki kuvat ovat tosiaan ihan muokkaamattomia, laiskuus iski..

Sitten sisustamiseen. Löysin etsy.com - sivustolta täältä ihania kuvia/tauluja/julisteita mitälie. Tilasin meille kolme teksteillä Keep calm and love rabbits, Keep calm and kill zombies, Keep calm and love cats. Innostuin vähän, ja ostin itselleni kolme Beatrix Potterin kuvaa myös, kaksi kaneista, yksi kissoista. Ne aion tulostaa sitten jossain liikkeessä, kunhan ehdin ja jaksan. Jännää, miten paljon pelkästään muutama taulu muuttaa kodin ilmettä.Ostettiin Janin kanssa meillemyös peili ja hyllykkö. Molemmat saatiin aika halvalla, peili n. 40e ja hyllykkö 35e, Kodin Ykkösestä. Kun sain hyllyn kasattua, aloin siirtelemään sinne tavaroita meidän kaapista ja löysin sieltä pari yllätystä. Kaksi avaamatonta tekokasvia liskon terraan, ja käyttämättömän aluslakanan. Sen siitä saa kun sulloo kaapit täyteen tavaraa :D Tältä näyttää meidän eteinen nyt:


Pari koriste-esinettä, suurin osa tietenkin pupuaiheisia ;)


Seuraava projekti on verhojen ompelu kanilaan. Meidän puput on aika kovia tappelupukareita joten alimpiin häkkikerroksiin tulee verhot todelliseen tarpeeseen. Ostin Tarjoustalosta erilaisia alennuskankaita (verhoja ja pöytäliinoja), joista sitten askartelen paskartelen ihania kukkakuosisia verhoja kanilaan.

7 kommenttia:

 1. minne puinen kerroshäkki meni? :D
  hienon näköiset lukaalit kaneilla.

  VastaaPoista
 2. Heii, missä kuva koko häkistä? Kaipaan sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin ottaa videota jossa esittelen uudistuneen kanilan, siitä ehkä hahmottaa parhaiten :)

   Poista
  2. ^ Olin juuri tulossa kysymään voisitko esitellä kanisi häkit videolle (::

   Poista
  3. Juuri kuvasin videon, kohta tulee videopostausta :)

   Poista
 3. ois kyllä hieno jos laitat videota:)

  VastaaPoista