tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kisaviikonloppu & vauvoilla silmät auki!

Viime viikonloppu kuluikin kisatessa. Otin mukaan Vimpulan, Kanelin ja Käpylin. Oli todella mukavat kisapäivät, parasta aikoihin. :) Vimpula löi minut (ja muutkin) ällikällä, pärjäämällä suht. hyvin kv:ssa, ponnua siltä löytyy mielettömästi! Vaikka virheitä tulikin vähintään 4, sähläilyn ja esteisiin nojailun takia, niin kyllä se ylittää esteet silti upeasti. Esco on myös edistynyt, pitkiä esteitäkin yritettiin kovasti, vaikkakin ei aina niin hyvällä menestyksellä. Kaneli sai vikan klassauspisteensä helposta suorasta, ja kisaa nyt kv:ta. Helposta mutkasta puuttuu enää 1 piste. Hypytin myös Miian kania Beaa, ja se on kyllä ihana hypytettävä. Bea kyllä lanasi mun hypyttäessä, se oli tosi väsynyt.. Mutta upea kani se on, ja Beahan on myös Kanelin äiti. :) Seuraavat kuvat on ottanut Maisu, Saga ja Caro:Kaneli kerää tyylipisteet kotiin.. :D
Ihana Bea <3

Voi jestas tätä harrastusta, kaikki ne hyvät ystävät, ihanat kanit, ihana kaikki. Olen niin tyytyväinen! Vietin yön Miian luona ja käytiin pizzalla, sen jälkeen pelattiin Xbox kinectillä mm. nyrkkeilyä :D Oli todella hauska ilta. Odotan innolla kahden viikon päästä olevia kisoja Parolassa, Suomen ensimmäiset estekanien SM-kisat tiedossa. Upeaa että saatiin tämäkin tapahtuma yhdessä aikaiseksi. Minä olen SM-kisoissa ruokavastaavana.

Vauvat ovat avanneet jo silmänsä, tänään maisteltiin myös ensimmäisiä heinänkorsia. On ne vaan niin ihania. Pikku Valentinakin on jo kirinyt muita koossaan, vaikka on hän edelleen vähän pienempi.

Hilary Hilla, tyttö, Musta otter perhonen:

 Maxine Mansikka, tyttö, luonnonharmaa perhonen:


 Muriel Mustikka, poika, ruskeasoopeli white perhonen:


 Publio Puolukka, poika, luonnonharmaa perhonen: Valentina Vadelma, tyttö, luonnonsoopeli:


Kaikille tytöille on jo todennäköisesti kodit tiedossa, mutta molemmat pojat ovat vielä vapaana. Poikasia voi alustavasti kysellä mikäli olet kiinnostunut, minut tavoittaa Petsiestä, ja sähköpostitse siiri.lydia@hotmail.com.

8 kommenttia:

 1. Kaikki ovat niin suloisia :) Valentina Vadelma on kyllä omasta mielestä suloisin!

  VastaaPoista
 2. Eikö ala olla jo laitonta laittaa noin söpöjä kuvia nettiin? Nyt olen entistä rakastuneempi Muriel Mustikkaan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Näillä näkymin herra mustikkainen olisikin vika vailla kotia, jos kaikki hyvin menee.. :D

   Poista
  2. Voi ei! Todella kiusallista :')

   Poista
 3. Aloin tänään lukemaan tätä blogia ja on kyllä söpöjä noi puput :) Tekstiä vaan olis ehkä helpompi lukea, jos olisi joku toinen fontti (?) Ja kommentointikin helpottuis, jos ton robottijutun ottais pois :D Voi eikai tästä kommentista tullu liian negatiivinen :/ mutta en mä siis millään pahalla tarkota! Mutta muuten on kyllä kaikin puolin hieno blogi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, se on aina tervetullutta! :) Ajattelinkin hieman uudistaa blogia, laittaa kanilan esittelysivun tuonne ja muuta pientä kivaa, samaan syssyyn voisin muuttaa fontitkin. Ja tosiaan, sitä koodin kirjoittamista en tarvitsekaan kun jos joku spämmää niin näen kyllä ip-osoitteen toista kautta :)

   Poista