perjantai 28. kesäkuuta 2013

Selvennystä

Ihan vain kaikille lukijoille selventääkseni. Meidän kanilassa on kaikki hyvin, poikasilla ei ole mitään hätää ja ne saavat kasvaa rauhassa. Tarkistan ne n. 2 kertaa päivässä että ovat saaneet maitoa ja pyllyt on puhtaat. Aion edelleen kuvata poikasia, ne eivät siitä kärsi, eikä emä siitä kärsi. Muiden kärsimys ei minua kiinnosta koska kaneista ja niiden hyvinvoinnistahan on tässä kyse nyt.

Anonyymeille kirjoittajille tahdon tehdä selväksi että saan ip-osoitteet kyllä selville mikäli haluan joten ette kovin anonyymejä tule olemaan. Minä en kato tollasta kielenkäyttöä joten kannattaa jatkossa harkita että tullaanko keskustelemaan vaikka kasvotusten, otan neuvoja mielelläni vastaan mikäli niille on perustelut. Onnistuitte pahoittamaan mun mielen todella, haukkumalla mm. itsekkääksi ja tämä ei ollu ollenkaan kiva juttu. Jos kirjoittaja kokee olevansa täysin oikeassa ja toimivansa oikein, niin luulisi että sitten myös seisoo sanojensa takana eikä kirjoittele nimettömänä. Onko siitä siten jotain haittaa että yhdistetään teksti x henkilöön x, ilmeisesti näitten nimettömien haukkujien mielestä olisi joten taidatte itsekin hävetä tekstejänne.

Edelleen toistan että meillä kanilassa kaikki hyvin, ja se tapa miten poikasia kohdellaan ja käsitellään on aivan normaalia ja yleistä, sekä turvallista. Vaikka olen ensikertalainen, niin en silti koe ansaitsevani tällaista kohtelua ja haukkumista. Onneksi on luottoystäviä myös tässä harrastuksessa, joten en jää surkuttelemaan muiden haukkumisia vaan jatkan samaan malliin :)

8 kommenttia:

 1. Aivan oikeassa olet!! Kannattaa jättää muiden itsepäiset ja kaikkitietäväiset kommentit ihan omaan valoonsa, teet varmasti ihan oikein :)

  VastaaPoista
 2. Älä välitä :) ! Siulla on paljon ihmisiä, ketkä luottavat tapoihisi käsitellä kaneja ja muutenkin. On aivan normaalia käsitellä ja tarkastaa poikaset tietyn väliajoin, oli laji mikä hyvänsä.

  Jätät vaan haukkujat omaan arvoonsa jonnekin syvyyksiin! Tiedän kokemuksesta, että se pahoittaa mielen, kun haukutaan ja arvostellaan, mutta siitä ei vain pidä välittää. Antaa heidän olla sitä mieltä mitä ovat :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa kasvatuksen maailmaan, valitettavasti se on tätä. Tee mitä tahansa, teet aina väärin jonkun mielestä :D

  Kuule, ihan oikeasti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Etköhän itse tunne Puolukan parhaiten ja sulla on kokeneita kani-ihmisiä apuna :) Pää pystyyn :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tuesta. :) Pää pystyyn tosiaan, yritetään kovasti ja riittävä kiitos minulle on se että saan itselle ihanan kanin, vauvat voi hyvin ja Puolukka myös. Ehkä mun olisi pitänyt henkisesti valmistautua siihen että ystävän sanoja lainaten "vaikka päällään seisois ni ei kelpaa", vaan haukkumista tulee aina. En ollut, ja siksi pahoitin mieleni kovasti.. Mut tänään on ollut shoppailuterapiaa ja muuta mukavaa joten on jo parempi maku suussa. :)

  VastaaPoista
 5. Myöhäset onnittelut poikasista! :) Muista vaan aina, että olet hyvä kaninomistaja ja se riittää että parhaasi yrität :) Ja pidä pää pystyssä! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 6. En ennemmin kerennyt onnittelemaan poikasista, mutta onnittelut nyt! :)
  Kannattaa tosiaan jättää tuollaiset anonyymit omaan arvoonsa, eiköhän se ole eläimen omistaja joka parhaiten tietää kuinka lemmikkinsä hoitaa. :)

  Sinulle on muutes tunnustus blogissani! http://kluppajengi.blogspot.fi/2013/06/new-blog-love-tunnustus-ja-kesakuvia.html

  VastaaPoista
 7. Kyllähän siellä oli ihan asiallisiakin anokommentteja...

  VastaaPoista
 8. Teille on haaste blogissani :)
  http://rabbitchaos.blogspot.fi/2013/06/haastelua.html

  VastaaPoista