keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ostoksia ja pupuilua

Taas on hetki vierähtänyt viime postauksesta! Aloitetaan heti tärkeimmistä uutisista: Puolukka on nyt jälleen astutuksessa koska totesin Salon kisoissa että ei siitä ole kisaamaan tollasessa kiimassa. Nyt uroksena toimii siis pienehkö, keltamusta japanilainen (otter) kirjava uros. Nyt on vähän 50/50 että onko se edes tiineenä mutta sen näkee sitten lauantaina. Silloin on Ypäjällä estekisat isossa hevostapahtumassa, ja silloin saan Puolukan kotiin. Peukut pystyyn. On jotenkin sellainen kutina ettei se edelleenkään olisi tiineenä, mut katotaan sitä nyt sitten.

Salon kisat meni hyvin. Vimpula meni upeasti helppoa suoraa puhtaasti, olen oppinut ohjaamaan sitä nyt paremmin. Enää yksi klassaus ja ollaankin jo keskivaikeassa suorassa, ja helpot luokat kokonaan takana. Esco ei mennyt ihan yhtä hyvin mutta yritti se kuitenkin. Ensi kerralla koitan ohjata sitä itse molemmilla kierroksilla.

Kuvia Salosta:Miia sanoi "Pienet kanit tykkää korkeista paikoista" kun Esco kiipesi mun olkapäälle, joten.. :D

Aika säälittävä yritys..
Mutta ainakin se yritti :D
©Veera, Saga & Caro
Lisää kuvia kisapäivästä http://siirilydia.kuvat.fi/kuvat/Salo+26.5.2013/

Kävin myös ulkona n. viikko sitten kanelin kanssa ja tässä muutamia kuvia:


Tätä kuvaa väänsin todella  pitkään kunnes sain sen edes otettua niin, että se näytti hyvältä. Sen jälkeen meni muokkaamiseen pari tuntia.. :D Mut tyytyväinen olen :) Ehkä vähän liioiteltu mutta niin sen pitikin olla.

Niin, käytiinhään me ostoksillakin.. Tai siis Jani kävi. Agrimarketista ostettiin 15kg säkki Rabbit Royalea ja 20kg paali Hunter-purua. Nyt ei lopu kuivikkeet tai ruoat taas hetkeen! :)


Ai niin, tulihan sitä liskoakin kuvailtua:7 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ja vau toi lisko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ade on kyllä tosi upea, tykkään sen väristä tosi paljon. Ja kiva kuvattava!

   Poista
 2. http://www.createphpbb.com/phpbb/viewtopic.php?t=785&mforum=sekhallitus

  Tuolla lukee että Vimpula olisi mennyt neljällä virheellä, onkohan tässä käynyt nyt joku virhe? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmeisesti on koska noin se meni tokalla kiekalla! :D Ekan kiekan puhtaasti.

   Poista
 3. Ihania pupuja ja hyviä kuvia! Tahtoisin kysyä, miten olet saanut bannerin alle, jossa on blogisivuja höyheniä sinne tekstin alle? Ymmärrän kyllä, jos et jaksa/viitsi vastata tai julkaista tätä kommenttia, mutta olisin hyvin kiitollinen, jos tekisit sen. En ole nimittäin löytänyt mistään ohjeita tuollaiseen. Voit vastata tänne tai minun blogiini (jos siis vastaat). Blogini löydät osoitteesta: http://kaninpaivia.blogspot.fi

  VastaaPoista