lauantai 25. toukokuuta 2013

Haavereita, pari videota sekä kisojen jännitystä

Huomenna on Salon kisat ja sinne meille tulee mukaan Puolukka, Vimpula sekä Käpyli. Aamulla lähden junalla aikaisin ja iltapäivästä sitten takaisin. Toivottavasti koko päivän olisi hyvä sää!

Kanelin kanssa treenattiin jälleen ja se meni todella upeasti vaikeampiakin esteitä. Videomateriaalia:Laitoin eilen meille kanilaan uuden häkin ja Käpyli sai sen kokonaan itselleen. Häkki on kooltaan 100x50cm ja siinä on kaksi kerrosta. Puolukka puolestaan sai kaksi 120x50cm kerrosta, Kaneli pysyy edelleen yhdessä 120x50cm kerroksessa. Tänään nautiskeltiin tuoreista ja tässä siitäkin video:Meille kävi myös pikkuinen haaveri, ja sen seurauksena Puolukalta on nyt yksi kynsi irti. Se rallitteli eestaas kahden häkin kerroksen välillä, kun en ollut vielä laittanut ramppeja paikoilleen. Puolukan kynsi jäi kiinni kulkuaukon vieressä olevaan pieneen reikään, johon on tarkoitus laittaa ramppia pitelevät koukut. Se roikkui siitä hetken koko painollaan, minä menin aivan shokkiin kunnes sain Puolukan otettua alas, ja kynnen nyppäsin irti kun se repsotti enää aivan pienestä kohtaa.. Ja voi sitä veren määrää!

Juoksin sisälle kani sylissä, Jani toi minulle perunajauhopaketin ja tyrkkäsin pupun tassun suoraan mitta-astiaan täynnä perunajauhoa.. Se auttoi tyrehdyttämään verenvuodon, ja kun pyyhin liiat jauhot pois niin Puolukka vielä itse puhdisti tassunsa, sekä minunkin kädestä kaiken veren pois. Nyt ei ole ollut yhtään verenvuotoa sen jälkeen, kummasti kanillakin vaan vaistot kertoo mitä tehdä. Puolukka osasi olla todella rauhallisesti siinä tilanteessa, se varmasti tajusi että nyt ollaan ihan aloillaan ja minä hoidan tassun kuntoon, eikä yrittänyt ollenkaan rimpuilla.
Tällaista pientä hauvalapsosta näin myös tänään, kun menin ystäväni kanssa piknikille :) Rodultaan tuo on hollanninpaimenkoira, 9 viikkoa vanha. Todella suloinen tapaus, niin kuin koiranpennut aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti