keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Vauvoja siellä, vauvoja täällä

Tuntuu, että en olisi ikuisuuteen kirjoittanut blogiini vaikka siitä on vasta kolme päivää! Nyt on kaikkea todella kivaa tapahtunut meidän kanilassa, ennalta-arvattua sekä jotakin täysin arvaamatontakin. Parhaat uutiset säästän lopuksi, joten kannattaa selata alaspäin ;)

Pari päivää sitten käväisin pihalla pikku-Fugun kanssa. Aluksi totuttelimme valjaisiin sisällä ja etsimme sopivat valjaat tyttöselle muutamasta vaihtoehdosta. Kaikki tuntuivat olevan joko liian isoja tai muuten vaan eivät istuneet, joten puin Fugulle päälle samat täysin vapaasti säädettävät Hello Kitty-valjaat, jotka Puolukallakin oli käytössä poikasena. Voi sitä ihanien muistojen määrää, jotka tulvivat mieleen kun katselin ihanaa jänislasta samat valjaat päällä. :')

Fugu liikuskeli myös ulkona valjaissa kuin vanha tekijä. Uskalsin n. puolessavälissä ulkoilua laskea pikkupupun vapaaksikin, koska oli niin rauhallisesti ja antoi nostaa itseään syliin kiltisti. Siitäkös riemu repesi, lapsi kirmasi pitkin-poikin metsää minkä jaloistaan pääsi! Hetken jo ajattelin, että kohta se juoksee jonnekin kauas ja hävitän sen metsään... Kuitenkin, kun kyykistyin sitä kuvaamaan mäen juurelle, juoskikin pupu suoraan syliini tyytyväisenä. Ihan kuin sanoakseen "oli kivaa, nyt voidaan mennä takaisin!"

Seuraavaksi oli Kanelin vuoro käydä pihalla, ja meni tuttuun turvalliseen tapaan. Samaten siis kuin viime kerroilla eli kaikkea pitää kaivaa tai hieroa leualla... Siitä on tullut iso mies :D Laittelen tähän nyt kuvia myös kissoista, muutamat kuvat tuli otettua niistäkin.

Lavella's Future on Hold "Fugu"


Toiveen Tas Lusty Son "Kaneli"Kissat

Ladyn lempipaikka on siis ihan oikeasti Janin jalkojen välissä. Kissat löytää joskus nukkumasta mitä ihmeellisimmissä asennoissa!

Sitten iloisiin uutisiin! Aiemminhan kirjoitin, että Seela ei ollut tullut tiineeksi ensimmäisestä astutuskerrasta. Vaan väärässä olimme :) Seela oli synnyttänyt tänään töissä ollessani 4 ihanaa pientä poikasta! Kaksi tummaa perhoskuvioista, kaksi vaaleaa perhoskuvioista. Ainakin se on siis selvää, että Seela on itse viittakuviollinen. Epäselvää on vielä se, että tuleeko poikasille siniset silmät sillä kaikilla oli kyllä väritystä silmien kohdalla. Toisaalta olen nähnyt monia kaneja, joilla on väriä silmien ympärillä mutta siniset silmät. Nyt alkaa siis piinaava odotus.

Vauvat olivat kertakaikkiaan ihana yllätys. Tulin töistä kotiin ja jostain kumman syystä keksin mennä kanilaan paijaaman puput läpi, mitä en normaalisti heti töistä tultua edes tee. Seelaa ajattelin tunnustella hiukan mahasta samalla, jos tuntisin että onko siellä poikasia. Järkytyinkin pahasti, kun näin sen alapään karvoissa hiukan verta. Tutkin värkkejä tarkemmin ja ne olivat todella turvonneet. Siinä sitten kaivelin jo eläinlääkärin numeroa samalla, kun soitin itku kurkussa Miialle, että mitä tämä voi olla ja kuinka todennäköistä on, että Seela kuolee. Puhellessani huomasinkin karvoja vessalaatikossa, sekä hiukan jossain muuallakin... Äkkiä muuttuikin ääni kellossa ja aloin hihkumaan, että täällä on poikasia! Todelliset yllätysvauvat siis. :)

Vauva1
Vauva1Vauva2

Vauva2

Vauva3

Vauva3

Vauva4

Vauva4

12 kommenttia: