tiistai 15. huhtikuuta 2014

PetExpo 12.4.

Meidän PetExpon reissu alkoi jo perjantaina, kun matkasin Miian luo yökyläilemään kanien kanssa. Aamulla oli sitten helpompi matkata lähempää messariin. Perjantaina illalla käytiin saunomassa, pakattiin Miian leipomia pupukeksejä ja myös hyvä/huono uutinen... Astutettiin Seela uudestaan, ei siis ollut tiineenä.

Tällä astutuskerralla Seelalla olikin jo selkeästi vahvemmat kiimat, kani hirnui/urputti kuin aasi koko astutuksen ajan :D Rio tölläsi että mikä tuollakin on ongelmana, kun Seela möngersi patterin alla ees-taas ja samalla *urpatipurpatipurrrppurp*. Nyt on ainakin tullut Seelan osalta juotua paljon enemmän mitä normaalisti, on kyllä ihan mahdoton tässä vaiheessa sanoa varmasti että onko tiine vaiko eikö. Toivotaan parasta!

Messuilla ei tullut oikein kierreltyä, mitä nyt kävin ostamassa kissoille ruokaa ja samalla moikkaamassa erästä "kissatuttua". Muuten istuskelin Sek:n esittelypisteen luona ja hypyttelin kaneja hyppynäytöksissä. Bapsu oli kiimassa ja yritti jopa murista minulle boksistaan, muutenkin hyppeleminen oli hiukan katkonaista kun yhtenä hetkenä juostiin vimmatusti esteiden yli, toisena hetkenä taas jähmetyttiin aloilleen. Kaneli jaksoi upeasti hypellä joka näytöksessä, Keijoa en edes kauaa hypytellyt kun sen hormonitoiminta hiukan häiritsi suoritusta... Petistä ei järin hyviä pisteitä herunut, eikä sen enempää palkintojakaan.

Lisäksi pääsin jonkinlaiseen haastatteluun, piti ihan puhua mikrofoniin ja kuvasivat myös koko haastattelun. Jännittää vähän, että miltä mahdoin videolla näyttää, lupasivat laittaa s.postiini linkin haastatteluun kun se on valmis. Jokin pätkä löytyy täältä jossa näkyy myös Kanelin hyppelyä: http://areena.yle.fi/tv/2247247 joten en ole varma että tuleeko haastattelua kylläkään ollenkaan esille... :D Jos on ollut varsin epäonnistunut niin ehkä parempi, ettei tulekaan.
© Katriona Aakkula
© Karoliina Laakkonen

© Katriona Aakkula
© Katriona Aakkula
© Katriona Aakkula
Seuraavan kerran  meidät voikin bongata Nummelan estekilpailuista 19.4.! Helpossa suorassa ja mutkassa on mukana Bapsu sekä Keijo, keskivaikeassa mutkassa (toivottavasti viimeisessä sellaisessa) mukana Kaneli.

8 kommenttia:

 1. Hiii söpöt sinä ja kaneli :'3 eiköhän herra sen vikan klassauksenkin nappaa lauantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta!! Ei saa vaan jännittää liikaa :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Kaneli hyppeli messuilla tosi komeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihmeen pitkään se jaksoi kyllä hyppiä, nyt saadaan levätä ensi kisoja varten.

   Poista