perjantai 11. huhtikuuta 2014

Miina

Mitäs parempaakaan otsikkoa tähän keksimään...

Toissapäivänä kävin pihalla Miiniksen kanssa, kun säät sallivat. Sain taas oikein kivoja kuvia otettua. :) Olen myös aikomassa laittaa Miinan ainakin nyt alkuun hiljaiseen myyntiin. En myy sitä kuin täysin sille sopivaan kotiin. Miinan piti jäädä meille estekaniksi ja sukunsa jatkajaksi, jos ei muuta niin edes Puolukan kaveriksi. Sukua ei luonnollisesti voi hammasvian takia jatkaa, ja esteet ei tätä kania kiinnosta ollenkaan joten en viitsi pakottaa. Viime aikoina Miinalla ja Puolukalla on ollut myös ryppyjä rakkaudessa, joten tämä kaverihommakin alkaa vähän pettämään... Koen, että on parempi luopua kanista kotiin, jossa se oikeasti voisi viihtyä, ja jossa se ei olisi "turha". Luonteeltaan Miina on hiukan varautunut, mutta muuten oikein kiltti ja utelias. Mikäli kenelläkään kiinnostus herää, voi alustavia kyselyitä heittää s.postiini siiri.lydia@hotmail.com.

On tässä oltu sairaslomallakin liki koko viikko. Kuume nousee ja laskee joka päivä, toivottavasti kohta hellittää. Mitään sen ihmeellisempää ei meidän kanilaan kuulu. Seelan tiineys olisi kohta 3vkoa pitkällä, mutta rohkenen epäillä, ettei se tiine ole. Aluksi maha tuntui pinkeältä mutta ei enää, tai sitten en vain osaa tunnustella. Tänään se nähdään kun Miia sitä kokeilee, ja sitten uusinta-astutus jos ei ole. Toivotaan parasta, pelätään pahinta. :)

Vaihdoinkin Seelalle jo pesämökin tilalle pajutunnelin, Seela kun kippasi aika pesämökkinsä ympäri, katolleen. En halua, että mahd. poikaset liiskaantuisivat kopin alle. Kopin tilalle virittelin tasoksi (pajutunnelin ja normitunnelin päällä kun ei voi makoilla) vanerinpalasta ja messuaidan jämätolpasta yksinkertaisen tason häkkiin. Seela katseli uteliaana vieressä, että mitä sitä puuhaillaan. Nyt, kun pesämökkiä ei voi heitellä, niin heitellään vessalaatikkoa. Ehkä koitan keksiä tälle neitokaiselle joitain heiteltäviä leluja, niin ei tavaroita tarvitsisi sotkea.

"Häh? Ai minä vai?"

Jänisvoimaa

4 kommenttia:

 1. Tiiän kyllä tasan sun fiilikset! tuntuu pahalta luopua omasta kasvatista, mutta samalla jälkeenpäin tulee kyllä helpotuksen tunne. Ja varsinkin kun tietää kanin saaneen parhaan mahdollisen kodin :') kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja onhan meille tulossa 2 poikaset, 2 uutta kania kasvatukseen, poikasista jätän ehkä 2 kotiin... Jos siis erottaisin Miinan Puolukasta, se veisi vain ylimääräistä tilaa, jota ei meillä muutenkaan ole turhan paljon. Jos hän ny löytäisi arvoisensa kodin :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia! toivottavasti Miinalle löytyy se juuri oikea koti! :3(ei sillä etteikö se sunkin luona vois hyvässä kodissa olla:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tässäkin menee, tykkää paijailuista ja on kiva perus lemmikki, mut valitettavasti 100% lemmikin paikat on meillä jo täynnä. Toivon Miinalle siis samaa :)

   Poista