keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Epävirallista hyppelyä

Sunnuntaina tuli kisattua Palojoella epävirallisissa estekisoissa. Mukana oli siispä kaikki kanit Puolukkaa ja Veeraa lukuunottamatta. Päivä oli kaikenkaikkiaan oikein mukava. :)

Pöpö yllätti hyppimällä varsin innokkaasti, toisin kuin Miina jota lähinnä vain kiukutti. Mokomakin kiimapylly... Päätin siis vaihtaa helppoon suoraan Miinan tilalle hyppimään Pöpön. Hienosti vanha mamma jaksoi painaa eteenpäin, toisella kierroksella alkoi jo hiukan vauhti hiipumaan mutta muuten meni oikein kivasti.

Kaikki pojat menivät tasaisen varmasti, ei tullut pettymyksiä muttei suuria yllätyksiäkään. Kaneli ensimmäisillä hyppykerroilla oli kovin innokas nuuskimaan maata, samaa vikaa Keijolla. Vimpulalla ei sujunut mitenkään erityisen hyvin, mutta hienosti päästiin maaliin saakka, eikä nyt ihan joka estettä sentään hajotettu.

Nämä kisathan olivat Keijolle ja Bapsulle heidän ensimmäiset, joten sitä odotin innolla. Keijo ei ollut järin vauhdikas (ei yllättänyt), mutta se mikä yllätti, oli se että Keijo heräsi henkiin. :D Se on aina ollut ihmeellisen veltto hernesäkki, suoraan sanottuna tylsä kani. Aina rento ja rauhallinen, mikään ei kiinnosta. Pää jaksetaan juuri ja juuri laskea alas, jos omistaja vaikkapa tajuaisi kerrankin paijata vähän pitempään. Kisoissa huomasin, että Keijon pehva väpätti enempi-vähempi innokkaasti meikäläisen sylissä, hänestä on siis tullut mies! Luulen, että Keijon yläkerrassa tapahtuneeseen (Seelan astutus) olisi näppinsä pelissä tässä hommassa. Olen kyllä lähinnä vain iloinen, että tästä ennen niin luonteettomasta kanista onkin nyt tullut rauhallinen ja viaton katkaravun vilauttelija. Katkista esiteltiin minulle illallakin kynsiä leikatessa... :D

Bapsu olikin päivän positiivisin yllättäjä. Neidillä on aivan älytön vauhti päällä, esteet hypitään isolla ilmavaralla. :) Harmillista oli kylläkin se, että pieniä merkkejä hätääntymisestä näkyy hyppelyssä myös, kun kesken kaiken Bapsu saattaa mennä aivan lättänäksi radalle. Eniten se tätä teki radan loputtua ja silloin kun ei tiennyt, minne mennä, mutta toivottavasti tämä menee ajan kanssa pois. Kuulemma joillakin kaneilla tuo jää päälle ja joillakin ei, toivotaan siispä parasta! Näytti se kuitenkin nauttivan hyppimisestä, jännittämisestä huolimatta.

Miia oli ystävällinen ja kuvasi videot kaikista kaneistani, paitsi aloittelija suorassa hyppineistä. Lisäilen tähän siispä videot jokaisesta. Miia nappasi myös muutaman tosi kivan hyppykuvan Bapsusta sekä Kanelista, laitan ne myös tähän. :) Nyt on sitten virallisesti ulkokisakausi korkattu, odotan todella innolla tulevaa kesää!7 kommenttia:

 1. Tulipas kivoja kuvia otettua. :D
  Hauska tuo Vimpustin video biisi, sai hymynhuulille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen oli tarkotus kuvastaa Vimpulan hyppytyyliä "ei täs mikään kiire oo" :D

   Poista
 2. Kiva postaus, ja siunhan kanit meni hyvin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, ja piti vielä kysyä ( minä ja lyhyt muistini, kun en sitten aamulla muistanut kysyä=D) että oletko kerinnyt latailla Muru- kuvat koneelle? Kun sinähän pelastit meidät juuri kun olimme vajoamassa epätoivoon, mistä olen hyvin kiitollinen (kamerapaholainen jäi kotiin) =). Kiire ei tosiaankaan ole, mutta lähinnä siksi kyselen, että oma muisti on todistetusti niin lyhyt, etten muistaisi koko kuvia enää muutaman päivän päästä ollenkaan. Mahtoi olla hassu kuvailla Murun köntystelyä xD

   Poista
  2. Joo, on mulla niitä kuvia. :) En ole ehtinyt vielä tehdä niille kuitenkaan mitään, koska olen tehnyt iltavuoroviikkoa, paljon muutakin ohjelmaa on ollut. Huomenna lähden heti töistä reissuun ja sunnuntaina illalla vasta takaisin, joten ensi viikolle taitaa mennä kuvien kanssa. Ilmoittelen heti, kun olen kuvat saanut ladattua. :)

   Poista
  3. Juuh, ihan siihen tahtiin mihin jaksat ja ehdit, kiire ei ole. :))

   Poista