lauantai 8. syyskuuta 2012

Kilpailukuulumisia, ja uusi perheenjäsen

No niin nyt taas pitkästä aikaa jaksan kirjotella tänne.

Vimpulan kisat meni suht. hyvin, vaikka ei klassausta tullut edelleenkään. Läyliäisten kisoissa oli ekalla kiekalla (helppo mutka) tosi tyhmä virhe. Vimpula siis käveli kiinaesteen yli, kuitenkaan pudottamatta puomeja :D Toinen virhe oli ihan normaali. Toisella kiekalla tuli yks tavallinen virhe kanssa, ja toinen oli mun moka ku oli hihna liian kireällä.

Viikon päästä on kahdet kisat, toiset läyliäisissä lauantaina, toiset puotinharjussa sunnuntaina. Kummissakin helppo suora. Puolukkakin pääsee kisaamaan ekaa kertaa. :) Jännittää ihan kamalasti! Toivottavasti menee hyvin.

Oon koittanut ottaa projektiksi tehdä kaikista kaneista esittelyvideot. Nyt niitä on sitten viisi ;D Kohta kerron lisää. tässä toistaseks aikaansaadut videot Puolukasta ja Veerasta:

No tota toista ei blogger jostain syystä väitä olevan mun kanavalla, mut tässä linkki.. http://www.youtube.com/watch?v=SyrYI_xB7XI&feature=plcp
No niin, se uusi perheenjäsen! Nimeltään Käpy-Esco, rodultaan kääpiöjänis :) Siitä tulee Puolukalle kaveri. Marraskuussa vien sen grand galaan näytille, rekisteröin ja sitten saan leikattua just hyvissä ajoin ennen ku muutetaan. :) Hyvin ovat tulleet toimeen toistaiseksi! Tässä muutama kuva Escortista: 
Ei tässä oikeen muuta ihmeellistä taida olla. Olen ajatellut alkaa postailemaan useammin mutta saa nähdä, yritän ainakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti