tiistai 25. syyskuuta 2012

Helppo rakastaa, vaikea luopua

Pöpön ja Veeran silmät ovat alkaneet haalenemaan kovaa vauhtia, ja Pöpö varsinkin vaikuttaa kovin säikyltä nykyään.. Niillä on silmissä tod. näköisimmin kaihi, mikä tarkoittaa sitä että ovat hyvää vauhtia sokeutumassa.. :( Mua itkettää jo valmiiksi ajatus niistä luopumisesta, vaikka ei se ole tähtiin kirjoitettua etteikö kani voisi elää sokeana.. Pöpö kuitenkin vaikuttaa stressaavan sen verran jo nyt (musta näyttää että näkö selvästi huonontunut) että en usko sillä ainakaan vuotta enempää olevan elinaikaa jäljellä :/

Tällanen kappale tuli mieleen töissä, muistan sanat edellen ulkoa vaikken vuosiin ole kuunnellut. Kappaleen sanat kuvaavat mun tunteita nyt niin hyvin ku voi vaan kuvata..Hey you, Hey you
I'm right here
Conscience fading
Can't get through

Oh Lord
Helpless
Confused
Head swayed
Eyes glazed
And mine teared

She's losing control
What can I do
the vacant eyes
Black holes
Am I losing you

--------------

Kun Veera ja Pöpö tulevat elämänsä päähän sitten joskus, aion säilyttää niiden tuhkat samassa astiassa. Mun mielestäni se on jotenkin kaunis ajatus, että kun ovat syntyneet yhdessä, niin saavat myös yhteisen leposijan.


Pöpö

Veera


Ne ovat kuitenkin saaneet mun luonani niin hyvän loppuelämän kuin vain mahdollista ; paljon rakkautta, hellää huolenpitoa, sekä asiantuntemusta hoidosta, ja ymmärrystä niiden arkuutta kohtaan. Mun rakkaat mussut, kun teidän aika tulee sitten joskus.. Suren varmasti aikani, mutta lupaan jatkaa elämääni eteenpäin, tietäen että teidän on parempi olla. Toivon meille vielä monia onnellisia kuukausia yhdessä, en tiedä uskallanko toivoa vuosiakin. Aika näyttää.

2 kommenttia:

 1. Pelkkä silmien sumeneminen ei välttämättä tarkoita, että kanilla olisi hetinyt puhkeamassa kaihi ja näkö lähtemässä. Vanhemmanpuoleisilla pupuilla silmät vaan alkaa hissuksiin samenemaan. Väiskilläkin silmät sameni, vaikka ell totesi, ettei niissä kaihia tai mitään näköä haittaavaa silti ole :)
  Toivoa siis on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihän sitä on, mut musta näyttää oikeesti siltä et Pöpön näkö on heikentynyt :/ Sylissä/muutenkaan vieraassa paikassa ollessa stressaa tosi paljon ja on muutenkin sen olonen et olis vähän hukassa.. Kattelee välil vähän minne sattuu jne :( Mutta yritän stressata sitä mahollisimman vähän, käsittelen/tarkastan päivittäin ja vähän paijin samalla ku syö, mut sit lopun aikaa annan sen olla rauhassa parvekkeella ku ei ihmisen seurasta muuta ku stressaa.

   Poista