lauantai 22. syyskuuta 2012

Puolukka the super bunny

Nyt sain vihdoinkin aikaa meiän kisakuulumisien päivittelyyn: HYVIN MENI!

Puolukka sai molemmista kisoista klassauksen, meni 1 virheellä molempina päivinä <3 oon sanoinkuvaamattoman ylpeä. Läyliäisissä tuli neljänneksi helpolla suoralla ja saatiin taloon jo toinen punainen estehyppyruusuke :P Viikon päästä on taas kisat, jos neiti sais siellä klassipisteen ni se hyppis kv:ssa jo alle 6kk iässä lemmikkimessuilla :OO Mut en halua odottaa liikoja pikkuselta kuitenkaa :)
Noi hyppykuvat on ottanut Miia/Abdi.

Vimpula ei puolestaan kovin hienosti mennyt, lanas vähän siellä sun täällä. Jotenkin tuntu että se meni vähän sekasin ja häsläsi, en itekään osannut keskittyä kunnolla sen hyppimiseen :/ Mut ei haittaa, kyllä se yritti kovasti <3

Jälleen Miian tai Abdin ottama, koikkaloikka :)


Meille myös saapui vihdoinkin zooplussasta tilaamamme ulkokoppi Veeralle, Pöpölle ja Vimpulalle. Kasattiin sitä Janin kanssa aika kauan, ja sit ku raahattiin koppia parvekkeelle tulikin kiva yllätys.. Oliin jotenkin väärin raahattu sitä koppia ja se sanoi rits räts, seinät väänty vähän sieltä sun täältä. No ei kun purkamaan koko koppi sitten.. Sain jotenkuten sen korjattua ja tungin seuraavana päivänä vielä kangasta niihin vääntyneisiin rakoihin. Muuttaessa saa sit olla tosi varovainen ton kanssa ettei hajoa enempää..


Tänään lähden Linnanmäelle naapurini Miriamin kanssa, tulee varmaan mukava päivä. :)


1 kommentti: