sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Yksineläjiä, hammasrikkoja ja valokuvaamista

Puolukka taitaa jäädä meillä siis yksineläjäksi ainakin aikuisikään asti. Koitin noita totuttaa nyt ihan tosissaan, mut 3 päivänkään yrityksen jälkeen toi muksu ei tee mitään muuta ku paniikissa juoksentelee hetken, sit menee jonnekki nurkkaan kyhjöttämään pariksi tunniksi. En ala väkisin totuttamaan sitten, kun en haluu liikaa kuitenkaan stressata. Aikuisiällä koitetaan uudestaan, joskos se olis vähän rauhottunut.

Kuvasin myös Puolukkaa ja hamsteri Duppaa muutama pv sitten:
Aika hienosti noi onnistui, vaikka itse sanonkin :)


Vimpulalle sattui hammasrikko muutama pv takaperin. Oli hypännyt jostain korkealta niin, että vasen ylähammas oli osunut vasempaan alahampaaseen ja jatkanut siitä matkaansa huuleen. Tulos: vasemmasta ylähampaasta lohjennut pieni pala irti, alahammas irtosi kokonaan ja huulessa "kiva" vekki. Tein Vimpulalle siis perustarkastusta kun tuon huomasin, ja pelästyin ihan kamalasti.. Vähän aikaa joutu tappelemaan et sain Vimpulan rauhottumaan, ja pystyin nyppäsemään hampaan irti. On parantunut kuitenkin jo tosi hyvin, ja poika on alusta asti pystynyt syömään joten sinänsä ei huolta. Vähän oli vaisu onnettomuuden jälkeen mutta nyt on jo oma itsensä. Tässä vielä kuvat hammasrikosta, EI HERKILLE!

Pyyhin vähän verta pois, ei onneksi mitenkään vuotamalla vuotanut. Kuvassa myös irronnut hammas.

Hampaan lohkeamiskohta.

Vekki huulessa

Puuttuva hammas ja ylähampaan lohkeama

Sain Dupasta hauskan videon otettua, jossa se sähläilee juomapullon kanssa :D

Varsinkin tuo on niin söpöä, kun se aluksi kaatuu ja sit ottaa siit pullosta äkkiä kiinni tyyliin "pysähdytkös siitä!" :D Niin sulonen. Toi hamsu on muutenkin ihan ylisöpö.
Eilen kun Janin kanssa syötiin spaghetti bolognesea, ni duppa heräs ruokaseuraksi. Köpötti tuoreruokakipon äärelle, ja katto meitä kysyvästi. Kippo oli tyhjä. Sitten tuli ihan terran lasiin kiinni meitä töllistelemään, ja jopa lipasi lasia, ihan ku ruoan toivossa :D Annoin sille sit vähän naposteltavaa, syötiin kaikki kolme yhdessä :3 Duppa painui syötyään takaisin pehkuihin tyytyäväisenä.
Oon haaveillut jo jonkun aikaa paremmasta objektiivista kunnollisella, kauniilla bokehilla ja hyvällä valovoimalla, ja tietty sopivalla polttovälillä. 50mm on usein ollut omaan käyttöön  vähän turhan pitkä. Päädyin ostamaan sigman 30mm 1.4 :) Tai Jani sen mulle hommaa, mutta minä sen etsin käytettynä, ja maksan itse siitä varausmaksun sitten kanssa, jos myyjä suostuu obiskaa varaamaan pari viikkoa :P Kahelle laitoin jo kyselyä, toiuvotaan että tärppää! :)

1 kommentti:

  1. Jos sitä vaikka oppisin minäkin joskus kuvaamaan...

    kuvienvuosi.blogspot.com

    VastaaPoista