perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hamsuilua

Pitkään aikaan en ole taas jaksanut blogia päivitellä, mutta tod. näk. tänään meille tulee hamsteri ! :D En millään malttaisi odottaa. Ollaan ostettu hamsuttimelle jo kaikki valmiiksi, tässä kuvaa asumuksesta:


Hamsu on siis syyrialainen, väriltään kyyhkynharmaa valkonauhainen, lyhytkarvainen. Kuvia laitan sitten kun jaksan taas postailla uudestaan.

Huomenna on Vimpulalla estekisat Vakkolassa, ja samalla Pet-näyttely. Veeran ajattelin ottaa kanssa Pettiin mutta en sitten tiedä.. Katsotaan nyt.

Eilen käytiin Janin kanssa siis hakemassa tuo hamsun terraario Janetelta, samalta henkilöltä jolta ostin Puolukan. No totta kai piti ottaa muksu mukaan näytille. Se on kaksikertaistunut siitä kun tuli meille, painonsa ja kokonsa puolesta! :D Otin pari kuvaa Puolukasta yhdessä mammansa Candyn kanssa, vaikk Puolukka kovasti meinas panikoida, ja kiivetä mm. taustalla olevaa seinää pitkin pakoon.. Kauhee hätäilijä tuo muksu :D Mut muutama ihan ok kuva saatiin, vaikka välimatkaa pitikin pitää isoon pahaan mammaan :)


Mitäs muuta.. Olin ma-ke hoitamassa koiranpentuja, niistä sain jonkin verran hyviä kuvia, mutta en nyt jaksa niitä vielä muokata joten näette ne sitten myöhemmin ;D

2 kommenttia: