torstai 5. heinäkuuta 2012

Työnhakua

Minulla on nyt ollut kova työnhaku päällä, ja on tullut huomattua että autottomana oleminen rajoittaa työllistymistä aikalailla.. Varteenotettavia vaihtoehtoja olisi aika lähellä tässä yksityisen päiväkodin keittäjänä, taikka tien toisella puolella olevassa pizzeriassa työskentely. Eihän nuo mitään surkeita paikkoja ole, tietenkään, mutta pystyisin kyllä parempaankin..

Tietokoneeni kovalevy päätti hajota joten viime postaukseen en saanutkaan niitä kuvia lisättyä.. Ketuttaa. Mutta onni onnettomuudessa että kone oli takuussa (ja on vieläkin yli 700 päivää), joten minulle lähetettiin uusi kovalevy. Se tulee jostain keski-euroopasta ja ensi viikon aikana pitäisi varmaan saapua perille, niin huollosta sanottiin. Nyt olen koko loman tällä rupusella vanhalla läppärillä, ja kaikista kamalinta on ettei tällä voi edes pelata simssiä! :DD Kuolen tylsyyteen..

Eilen oli ihan muksa päivä, leivoin korvapuusteja ja vein niitä uudelle naapurilleni, jotain siinä rupateltiin, lähdin sitten vielä seuraksi koiraa lenkittämään ja sitten tulin kotiin. Lähdinkin samantien siskolleni ja siellä tuli vietettyä loppuilta, Jani kun oli kavereidensa kanssa rellestämässä :)

Käytiin myös muutama päivä sitten Korkeasaaressa, reissussa oli minä, Jani sekä pikkuveljeni Simo. Oli mukava reissu, ja saatiin nauraa aikuisille ihmisille jotka osotteli useampaan otteeseen riikinkukkoja huutaen: "kato fasaani!" :D Sain jonkun verran kuviakin mutten ole niitä jaksanut vielä muokkailla ollenkaan.

Hypytettiin myös Vimpulaa Janin kanssa pari pv sitten ja se meni todella hienosti! :) Kyllä siitä saa vielä kunnon estekanin, kun jaksaa vaan treenailla. Puolukkakin painoi jo muuten 1kg 275grammaa!

Tässä nyt tärkeimmät kuulumiset, postailen lisää kun tulee aihetta:)

1 kommentti: