torstai 21. kesäkuuta 2012

Pupusten kuulumisia

Toissapäivänä käytiin ekaa kertaa ulkona Puolukan kanssa, valjaissa tietenkin :) Mun oli ihan pakko ostaa sellaset hello kitty-valjaat! :D No, ei eläinkaupassa oikeen muita ollutkaan, kaikki xxs-koonkin valjaat oli liian isoja.. Noita voi onneks säätää ihan rajattomasti, niin menee oikeen mainiosti :) Remmit meinaa kyl mennä kahdesti tuon ympäri, joten piti vähän viritellä.. Laitoin sellasesta kunauhasta lenksut johon remmien roikkuvat päät voi pujottaa :D Tässä pari kuvaa valjaista Puolukan päällä:

Tässä näkyy ne kumilenksut hyvin :D

 
Ja tässä kunnon poseeraus, ylpeänä uusista valjaistaan :)
Puolukka osa käyttäytyä niin nätisti valjaita laitettaessa! Eläinkaupassa oli lauhkea kuin lammas, antoi tosi nätisti kokeilla valjaita eikä yhtään jännittänyt ees vieraita myyjiä jotka tulivat sitä ihastelemaan :) Hieno tyttö!

Janin sylissä on aina hyvä olla :)
Eilen, kun otin Janin kanssa Puolukan sängylle meidän kanssa makoilemaan, se päätti yllättää tekemällä pisut Janin päälle :D Tai sen kädelle, ei sentään vaatteille.. Jani oli aluksi tosi kiukkuinen, mut kun tuli pesemästä kättään, niin menikin heti lepertelemään muksun aitaukselle että "en mä sulle vihanen oo" :3 Eilen oli Puolukalla myös pikkusen vatsavaivoja, ei umpparit hänelle maistuneet ollekaan.. Tänään on kuitenkin ollut ihan kunnossa. Sain vihdoin muokattua nekin kuvat, jossa oltiin hakemassa Puolukkaa:

Minun sylissä myös :P


Nyt tolla lentää iloloikka oikeen huolella, mut heti kun kaivoin kameran esiin niin lopetti :D Se on täs kuitenkin valmiina odottamassa, jos sais jotain niistä videollekin.

Isoille pupuille kuuluu jokaiselle hyvää, ne on saaneet nyt varuiksi asua yöt aina vessassa ettei pääse poikasen kimppuun. Ja voi jestas kun niitä on ihana sylitellä, tuntuvat niin ihanilta pehmosilta ton ruipelon jälkeen! :PTässä vielä loput kuvat jotka otin Puolukasta ulkona:

2 kommenttia: