tiistai 29. toukokuuta 2012

Valmistuminen lähestyy..

..ja stressi sitä mukaa. Perjantaina on koululla valmistujaisjuhlat, sunnuntaina meillä kotona sukujuhlat. Ruoat teen juhliin pääosin itse, joten hommaa riittää. Ainakin yksi juustokakku, kaksi täytekakkua, kuivakakku, keksejä. Suolasena ruokana salaattia (teen vieraille lautasannokset), ja erilaisia canapeita. Kyllä hommaa riittää.

Olen hukannut mun kameran akun laturin.. Ei ole ainakaan omassa kotona, vielä katsotaan Janin autosta ja niiden kotoota muutenkin, jos ei ole sielläkään niin en todellakaan enää tiedä missä sitten olisi. Näin valmistujaisten ohella hieman pistää ärsyttämään, en kai saa sitten kuvattuakaan koko juhlia.. :/

Hyviin uutisiin: käytiin Janin kanssa katsomassa poikasia :) Aivan ihania tapauksia olivat. Meidän poikanen rauhottui heti kun pääs Janin syliin, siitä tulee selvästi Janin sylipupu :) Tässä muutama kuva:

Puolukkapupu<3

Janin sylissä :)

*PUSS*


Puikula :)

Puolukka oikealla :)
Mitäs sitten.. Ai niin eilen ostin meidän Pensaskotilolle uuden boksin :P Poimin sen siis kaaaaauan sitten tieltä turvaan, omaksi lemmikiksi. :) Nimesin kotilon Pahviksi. Eilen siis ostin sille viimein kunnon boksin, ja no.. sisustuskärpänen iski :D Tässä kuvaa asumuksesta ja Pahvista itse (puhelinlaatu kun se laturi kameraan hukassa edelleen)..

Pahville tulee huomenna toivottavasti postissa kaveriksi KELTAINEN pensaskotilo :) Ei malttaisi odottaa :) Toivotaan että munia tulisi vähän, voisin säästää muutaman :P
Tässä vielä video kun mentiin katsomaan poikasia:


Ja tässä myös video Pöpön eilisestä hölmöilystä Vimpulan kanssa :D


2 kommenttia:

  1. Onko Jani sun poikaystävä? vaiko mitä? :) ihania pupseja ;)

    VastaaPoista