keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kaikkea kivaa

Juu kaikkea kivaa on tapahtunut nyt jonkun ajan sisään :) PetExpo, uusi kani, poikaset syntyivät, mitäs vielä.. :P

Juu siis ne poikaset josta varattiin syntyivät 24.4. ja 11 mukeloa sieltä putkahti :) Nyt yksi on menehtynyt, mutta jäljelle jäi uskomattomat 9 tyttöä ja yksi poika! Sukupuolet eivät tietenkään ole vielä 100% varmoja, mutta silti.. :) Tässä kuvia pikku Puolukasta, viralliselta nimeltään Adele Kevätusva:

Koko kasa 1pv:n ikäisenä
1vrk

2vrk

3vrk
5vrk 
5vrk
6vrkRaitajalat <3

Kaikki kuvat ovat (c) Janette Remes :)

Meille muutti myös uusi pupujussi vähän yllättäen, Petexposta :P Nimeltään Vimpula :) Oli kaverillani tämä pupu mukana ja ihastuin siihen, hän sitten tarjosi sitä minulle joten tartuin tilaisuuteen :D Hoidossa se on meillä nyt alustavasti vain kuitenkin :) Kuvia Vimpulasta:

Tuossa nyt muutamia kuvia hänestä :) Tyttöjen laumaan sopeutuminen vei aikansa, mutta maltti on valttia tässäkin tapauksessa , nyt makoilevat erittäin tyytyväisenä kaikki samassa mytyssä :) Pojan syömisestä olen vielä vähän huolissaan, ei pysy oikein tyttöjen tahdissa mukana.. Jos ei ylihuomiseen mennessä ole oppinut syömään reippaasti niin pitää alkaa ruokkimaan sitä välillä erikseen, että saa tarpeeksi ruokaa.. Muuten kaikki on pojalla vallan mainiosti :) Rakastaa kökkiä sohvan alla, se on tämän herran lempipaikka. Tulee sieltä esille vain muutaman kerran päivässä, mutta ei se haittaa jos kerran siellä tykkää oleskella :D Aivan ihana tapaus on tämä :)

Tänään menen kouluun tekemään vielä yhden kokeen joka on tekemättä, sitten olen jo viittä vaille valmistunut :) Äitin kanssa lähdetään myös työvoimatoimistossa käymään. Heipatihei:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti