perjantai 11. toukokuuta 2012

Mitäs meille

No eipäs kummempia :)

Tässä kuvia meille tulevasta muksusta :) Ensi viikon torstaina päästään katsomaan poikasta <3

Puolukkapupu. (c) Janette Remes

Anna hali<3 (c) Janette Remes


Veera on valeraskaillut kivasti, kasaa välillä pesää heinistä.. Luulin jo että se lopetti valeraskailun, mutta eilen kun tulin kotiin niin kaikki heinät oli tungettu pesäkoppiin, ja matot myllätty kopin oven eteen tukkeeksi. Tais Veera tästä päätellen synnyttää mielikuvitusvauvansa.. :D
Oon unohtanutkin kertoa kokonaan, meille saapui siis kaksi sagriinikotiloa vihdoinkin, toinen  niistä ikävä kyllä kuoli :/ Oli siis kuollut jo kun postipaketin avasin. Onneksi toinen oli sentään hengissä, hänet nimesin Minyaksi :) Viralliselta nimeltään Desire's Mercury.

Mamman mussukka<3


Tilasin myös petnetstoresta paketin, sieltä tuli chipsi citrus purua ja sitten jotain karkeampaa haapahaketta, tytöt ovat nimittäin joskus aivastelleen kun oon vaihtanut purut uusiin, joten en halua ottaa riskiä että se puru vahingoittaa niitä. Kokeillaan siis tuota haketta nyt :) Mukana paketissa tilasin myös sellaisen yhdistetyn kosketuskepin/klikkerin, ja heti paketin avattuani aloin kokeilemaan :P Tarkoituksena oli siis etenkin Veeralle opettaa temppuja, mutta arvatkaas vaan kuka älys ekana kosketuskepin tarkoituksen: Vimpula! Viisas poika :) Ei tarvinnut kuin kahesti koskea "vahingossa" keppiä ja saada palkka, niin alkoi toinen jo ihan tarkoituksella koskemaan sitä palloa pelletin toivossa :) Toki tytötkin jotain tajusivat , eivät ehkä vaan ihan niin nopeasti kuin Vimpula.

Kohta lähden Janin luokse katsomaan lätkää, siinä samalla vähän datailen, ja jatkan tätä postausta kuvilla ja ehkä tekstilläkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti