sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Maalla on mukavaa!

Onhan tästä jo aikaa, kun kävin mammalla kyläilemässä, en vain saanut aikaiseksi kirjoittaa, en niin sitten millään. Aikamoinen seikkailu siitä tulikin!

Äitini koiralle on muutama viikko sitten syntynyt ihania koiranpentuja. Veeran, Pöpön ja Vimpulan käyttämä tarha meni siis pentujen käyttöön ja kaneille rakennettiin uusi tarha trampoliinin alle. :) Tätä pääsi koekäyttämään Seela ja poikaset, sekä Puolukka. Aitaus on ainakin kaninpitävä ja mukavan suojaisa, varjopaikkoja on jatkuvasti ja hiukan sivumpana pentutarhastakin, niin saavat kanit olla rauhassa.

Tässä kuvia ihanista pennuista , sekä kaneista aitauksessaan. Lisää kuvia koiranpennuista täällä


Seela ja poikaset


Puolukka 

Koiranpennut


Koettiinhan me myös hiukan erilainen seikkailu, tai siis pikku-Föögleri koki... Menin uskomaan itsekseni, että eihän pieni poikanen hyppäisi kompostiaidan yli. Kyllä se vaan hyppäsi, kirmasi samantien tonttia ympäröivään kuusiaitaan rallittelemaan. Todella pitkään yritimme saada sitä kiinni tuloksetta, kunnes illalla pikkupupua ei näkynyt enää laisinkaan. Olin jo melko varma, että naapurin vapaana kuljeskeleva katti (sanonko edes, mitä mieltä olen moisesta) oli pistellyt sen poskeensa. Jäin yöksi äidille jotta voisin seuraavana päivänä vielä etsiä pupua, mutta ei sitä vain näkynyt koko päivänä.

Kävimme rannalla kokeilemassa SUP-lautoja (stand up paddling, oli muuten hauskaa), palatessamme kotiin isä ehdotti vielä että ajaisimme korttelin ympäri jos vaikka pikkupupu näkyisi. No näkyihän se! Otimme selvästi paimentamisintoisen koiran hihnaan ja annoimme sen viedä meidät kanin luo, poikanen juoksi ojaputkeen joka meni tien ali. Sieltä se olikin sitten helppo saada pois tekemällä vain iso keppi sähköputkesta jota käytän estepuomeihin, itse odotin toisessa päässä boksin kanssa. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis :)

6 kommenttia:

 1. Puolukka, niin herttainen :) ♡ ihana Seela ja poikaset! Ja voi että noita koiranpennejä!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pentuset ovat kyllä aina niin suloisia-tuolloin ei onneksi vielä löytynyt kuin enintään pienet hampaannysät :P

   Poista
 2. Ihania kuvia taas! Huh onneksi Föögleri löytyi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, onneksi löytyi ja täysin vahingoittumana! :)

   Poista
 3. Oi että sun kanit on ihania! :3 ja on nuo koiratki sulosia! c: Onneksi Föögleri löytyi! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Koirat on kyllä tosi kivoja eläimiä myös, vaikkakin olen saanut niistä jo yliannostuksen lapsuuteni aikana eli kestän enää vain pieniä määriä "koirailua" :D

   Poista