keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Askola 12.7. & SM-kisat

Muutamat estekisat ovat jälleen takanapäin. Käteen jäi monta klassauspistettä, ylpeys omista hienoista, rakkaista kaneista sekä monta hyvää muistoa! :) Kilpailuiden lomassa tuli vietettyä aikaa hyvässä seurassa, myös kilpailupäivän jälkeen ja sepäs vasta hauskaa olikin. Ensimmäisestä illasta olikin kantapäässä viikon ajan muistona haava, kun piti juosta järveen hiukan varomattomasti... :D

Mutta kanien suorituksiin siis, niistähän oli tarkoitus kirjoittaa;

Bapsu

Video: Kv suora Askola
Video: Kv mutka SM-kisat
Video: Pituushyppy 170cm

Bapsu hyppi molemmissa kisoissa todella hienosti ja nappasi klassauspisteet mukaan! Enää puuttuu yksi klassauspiste mutkalta ja kaksi suoralta, niin olemme molemmissa vaikeissa. Tämä kani on helppo ohjata ja se liitelee esteiden kovin kepeän näköisesti :) Kokeilimme myös sekä pituus,- että korkeushyppyä toistamiseen ja se sujui upeasti, pituudessa ei rikottu omaa henk. koht. ennätystämme mutta sama 170cm meni edelleen. Korkeutta hypättiin huimat 70cm, vain 10cm alle Suomen ennätyksen! Pituudessa Bapsu sijoittui myös viidenneksi, mikä on todella hyvin kun miettii että miten upeita kaneja oli 1.-4. sijoilla. :)

© Sini & Ronja
© Maisu & Caro© Maisu & Caro
© Maisu & Caro
© Roosa Raute

Keijo


Keijo hyppi tavalliseen, hutiloivaan tyyliinsä Askolassa, enkä edes hypyttänyt sitä toista kierrosta kun kyytini lähti. SM-kisoissa tämä poika kuitenkin yllätti, nimittäin herrahan loikki vain yhdellä virheellä kv mutkan, saaden täten ensimmäisen klassauspisteensä keskivaikeista! :) Hyppäsi jopa femmanin puhtaasti paikaltaan.

© Maisu & Caro

Fugu

Video: Helppo suora Askola

Fugu hyppeli näinä viikonloppuina toiset ja kolmannet kilpailunsa. Meni todella hienosti; enää puuttuu yksi klassauspiste niin ollaan jo keskivaikealla suoralla! Uskomatonta kuvitella, että tämä pikkutirppa hyppisi niin isoja esteitä... Vauhtia on alkanut pikkuhiljaa kertymään lisää, vielä pitäisi opetella se korjaaminen ja vauhdin otto. Kisoissa käyminen on myös vaikuttanut tämän pupun luonteeseen positiivisesti, enää ei niin jännitetä kotioloissakaan ihmistä. :)

© Maisu & Caro
© Minna PilssariLilla

Video: Helppo suora Askola

Lilla on myös alkanut hyppimään hienosti; vauhtia löytyy vaikka muille jakaa, kuten myös energiaa. Paras sana tätä pikku "viikaria" kuvaamaan on ehkä hulivili :D Ponnua on peritty isältä ja vauhdikkuutta sekä vilkkautta emältä. Kaunis ja hieno pikkupupu, lisäksi luonne täyttä kultaa! :)


© Minna Pilssari
© Minna Pilssari
© Maisu & Caro

Kaneli

Video: keskivaikea suora

Tähän ei voi muuta todeta, kuin että VIHDOIN JA VIIMEIN! Saimme siis viimeinkin 1. klassauspisteen keskivaikealta suoralta :D Tätä on odotettu pitkään ja hartaasti. Harmikseni ei SM-kisojen väliluokissa ollut Kanelille väliluokkia, joten hän sai jäädä näistä pirskeistä kotiin.

© Minna Pilssari
© Minna Pilssari


Tulihan meille mukaan Askolaan myös eräs ensikertalaisena hyppijä... Tadaa:... ja kuten kuvista voitte päätellä, ei Seelan kanssa kovin hienosti mennyt, toivottavasti poikaset olisivat siis perineet edes hiukan hyppytaitoja isältään :D

7 kommenttia:

 1. Bapsu on upeeeee! Vähänkö Fugu on lähteny hienosti hyppimään! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos:) Fugulla on hauska hyppytyyli, ihmeen jänismäinen :D

   Poista
 2. Hienosti meni sun kaneilla taas, ei voi kun ihailla!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Unohdin Karin :c kirjotan siitä seuraavaan postaukseen :D

   Poista
 4. Minkä rotusia noi sun kanit on? Tosi ihanan näköisiä! :-)

  VastaaPoista