lauantai 17. toukokuuta 2014

Vauvat 3vko

Niin se aika vaan rientää, ja viimeisimmästä postauksesta onkin kulunut jo viikko! Mitään ihmeellistä ei kanilassa ole kuitenkaan tapahtunut, olen koittanut totutella kanilan uuteen järjestykseen sekä lukenut autokoulua varten. Hiuksetkin tuli leikattua. Koko kesäkuu minulla onkin lomaa ja silloin on enemmän aikaa blogillekin.

Viikko sitten meille kotiutui Mäntyharjun kisojen jälkeen Kanelin tyttö, Toiveen Secret Lily :) Lilla on kotiutunut todella hienosti, tulee jo nyt iloisena luukulle vastaan kerjäämään rapsutusta. Tosi reipas ja iloinen pikkukani :) Fugu puolestaan on edelleen hiukan säikympää sorttia, pitää yrittää viettää sen kanssa nyt paljon aikaa.

Tuli kahdet estekisatkin käytyä, Mäntyharjulla ja tänään Perniössä. Aiemmissa sujui hienosti, tämänpäiväisissä ei niinkään vaikka mukava päivä olikin. Teen näistä postauksen sitten myöhemmin, odottelen kuvia ja videoita.Vaikka ei kisoissa hyvin menisi, on siellä aina niin mukavaa ja kotiin on ihana tulla, kun on ne omat rakkaat kanilassa odottamassa. Lisäksi tällaisia ihania pikku palleroita! Kyllä poikaset vaan ovat söpöimmillään 3-4 viikkoisina, sitä ei käy kieltäminen. Tutkin myös näiden silmiä tarkemmin kun olen ollut hiukan kahden vaiheilla, mutta totesin facebookin kanikavereiden avustuksella, että kyllä vaan kaikilla perhoskuvioisilla on osittain siniset silmät. :)

 Sigrid's Spugle Spöögels
Sigrid's Maglo MaggeriSigrid's Lilleri Lalleri
Sigrid's Föögleri Fiegans
Sekalaisia kuvia

9 kommenttia:

 1. Ihania karvakasoja! :3 Kiva kun on sinisimmuja mukana! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva, varsinkin kun olin jo varma ettei sinisilmiä ole! kiitos:)

   Poista
 2. Voih, se on kyllä totta, että ovat nyt söpöimmillään!
  Tulee oikein ''kanivauva kuume''! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kyllä siitä huono, kun niin monella on kaninpoikasia, tulee miltei pakottava tarve hankkia niitä itsekin :D

   Poista
 3. Voi ei, en kestä mitä ihania pörröisiä palleroita ja etenkin noi posket! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posket on kyllä näillä hurjan suloiset, kun tulee tuota harjastakin pikkuhiljaa :D Kiitos :)!

   Poista
 4. Voi kun viimeisessä kuvassa nautitaan tuoreesta. :) Täällä Oulun korkeuksilla on luonnon eväitä vielä tosi niukasti, vähän silti saaneet maistiaisia. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kauniita ja hyvin hymyä aiheuttavia kuvia! :)

  VastaaPoista