perjantai 9. toukokuuta 2014

Kanilan esittelyvideo

Nyt on tehty pientä uudistusta meidän kanilaan. :) Kun uusia kaneja tulee, pitää rakentaa hiukan uusia häkkejäkin, samalla tietenkin vanhojen paikkoja piti hiukan muuttaa jotta kaikki mahtuu fiksusti. Kyllä tuo parveke vaan on tilaihme!

Samalla kun siirtelin häkkejä uusiin paikkoihin, liikutin Veeran, Pöpön ja Vimpulan koppia vain aavistuksen eteenpäin. Kuului riks raks ja poks, kävin toisella puolella katsomassa mitä tapahtui... Kanit olivat syöneet yhden kopin jaloista ihan ohueksi ja se oli katkennut, samaten kopin pohja repsotti auki! Ai kun mukavaa. Nyt koppi pysyy suorassa ja pohja kasassa muutaman tiiliskiven avulla :D Tämä tarkoittaa sitä, että uusi koppi noille pitäisi hankkia, eihän niitä rikkinäisessä viitsi asuttaa, olen jo muutenkin pitkään halunnut päästä eroon tuosta rähjästä... Äitini on myös pitkään halunnut meiltä "kesäkaneja", joten nyt on hyvä sauma saada Veera, Pöpö ja Vimpula nauttimaan kesästä täysin rinnoin! Sunnuntaina äitienpäiväkahvittelun osassa alan siis suunnittelemaan heille aitausta kesäksi (minun puolesta saisivat jäädä sinne pidemmäksikin aikaa). :) Toivottavasti enempi-vähempi sokeat kanivanhukset osaavat arvostaa muutosta.

Nyt tähän se video siispä, pitemmittä puheitta. Videosta löytyy myös pupunpoikastäytteinen loppukevennys, Lilleri Lalleri uskaltautui tänään pesästä pois pienelle tutkimusretkelle :) Seelakin otti suht. hyvin sen, että koskin poikaseen hänen läsnäollessa, vaikkakin yritti napsia sormestani palaa irti, kun koitin paijata kanimammaa. Pippurinen tapaus, mutta onneksi ei ylisuojelevainen poikasiaan kohtaan. :D

Meidät voi löytää huomenna Mäntyharjulta estekisoista, sinne mukaan tulee aika iso joukkio. Bapsu, Keijo, Kaneli, Vimpula, Pöpö ja Veera. Vimpulaa ajattelin hypyttää pitkästä aikaa ja Pöpö pääsee myös helppoon suoraan! :D Huomenna kisataan myös Keijon eka keskivaikea, se jännittää eniten. Luultavasti laitan myös Veeran pettiin. Niin ja meille kotiutuu kisoista myös ihana Toiveen Secret Lily, kutsumanimekseen saa Lilla. Kanelin jälkeläinen, ja niin ihana rakkauspakkaus ettei malttaisi odottaa :)

14 kommenttia:

 1. WAU! Enpä olis uskonu että parvekkeelle voi mahtua noin hyvin häkkejä, taitavaa!! :D

  VastaaPoista
 2. Voooi ei toi loppukevennys♡ Hieno on kanila. Kuinka kauan kestää, kun siivoaa nuo kaikki häkit ja kopit kerralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin tunti kestää jos huolella siivoan, jos pikasiivous ni n. puol tuntia :)

   Poista
 3. Mahtavat tilat kaneilla! :) Ja ihana tuo Lilleri Lalleri <3!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Tuo kanila on kyllä tilaihme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) niinhän se on, sen muotoinen että tila on helppo hyödyntää :)

   Poista
 5. On kyllä tosiaan tila käytetty hyvin! :) Ja ihania taaperoita sulla siellä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja pakko on hyödyntää kun on rajalliset tilat ;D

   Poista
 6. Hienosti oot häkit laittanu noiki pieneen tilaan :) :D ja mukavan kokoset asumukset kaikilla myöäs :) ihania puputtumia, en kestäää ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanan siistiä ja ihanat puput!
  http://marsujen-perspektiivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista