torstai 12. syyskuuta 2013

Kuvapainotteista kuulumista

Meidän kanilassa ei ole hetkeen tapahtunut mitään niin erikoista, että olisin postaillut. Nyt kun kesä alkaa olla lopuillaan, on kisojakin vähemmän. Postaukset alkavat pikkuhiljaa painottua siksi meidän arkeen pupujen kanssa, yhteiseen touhuamiseen ja oleilemiseen.

Meidän kanilaan tulee aika suuri määrä lisäystä. Ruotsista piti tulla vain kaksi kania, mutta olen sellainen ihminen että autan kaikkeni mukaan niitä jotka sen minulta ansaitsee. Ystävälläni Miialla on huono tilanne nyt kanien kanssa (erimielisyyksiä viranomaisten kanssa, pitkä juttu mutta epäasiallista käytöstä ja täysin kaneista tietämättömät viranomaiset asialla) ja lupasin ottaa häneltä kolmen kanin lauman, sekä hänen ruotsalaisen uroksensa osaomistukseen kunnes hänellä on sitten parempi tilanne. Ehkä pariksi kuukaudeksi, ehkä pidemmäksi aikaa mutta sen näkee sitten. Kolmen laumassa on siis Bea (Queen Stripe), Jebo (Yebo Shine) sekä Lia (Queen of Croft). Olen todella iloinen että voin häntä auttaa tässä tilanteessa, ja ei haittaa ollenkaan ottaa näin mahtavia ja ihanan luonteisia pupuja meille asumaan! Kuvia siitä, kun käytin Puolukkaa ja Miinaa ulkona, sen lisäksi kuvailin kanilassa iltahämärässä pupujen touhuja. Lisäksi pari kissakuvaa. :)

Jos joku tarkkasilmäinen lukija nyt ihmettelee niin kyllä, meillä on uusi kissa. Ja ei, Viliä ei enää meillä ole. Vilin kanssa kävi arki niin hankalaksi sen arkuuden ja aggressiivisuden takia että näimme parhaaksi palauttaa tämän takaisin kasvattajalleen. Meille muutti Ladyn kaveriksi sen veli King. :)

4 kommenttia:

 1. Haastoin sinut!

  http://kaninpaivia.blogspot.fi/2013/09/kanien-kesa-2013-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Minusta on aina todella kiva katsella kuvia toisten kaniasumuksista. Joten ei yhtään haittaisi vaikka näkyisi enemmänkin kuvissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just muutin kanilan järjestystä, tulee seuraavaan postaukseen siis kuvia kanilasta :) Mun youtube-kanavalla (siirilydia) on myös monta videota kanilasta :)

   Poista