keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Blogin herättelyä

Nyt sain viimeinkin aikaiseksi jonkin sortin postausta, muutaman viikon hiljaiselon jälkeen.

Tosiaan, me muutettiin tuossa 1,5 viikkoa sitten ja muuttohan sujui suhteellisen hyvin. Vielä on hieman tavaraa purkamatta mutta isoin osa on jo paikoillaan, ja hyvin ollaan kotiuduttu Janin kanssa :)
Ikävä kyllä minulla ei ole nyt laittaa kuvia kämpästä, täällä on vielä hieman sotkuista joten esittelykunnossa ei vielä ole. Voisinhan toki ottaa muutamia yksityiskohtakuvia..

Huomenna on isoisän muistotilaisuus. Olen jo aikalailla päässyt yli tapahtuneesta, mutta siitä huolimatta se asia kummittelee ajatuksissani päivittäin ja harmittaa edelleen :/ Muutamia kuvia saatan laittaa muistotilaisuudesta blogiin, mikäli vain saan mitään "anonyymejä" kuvia aikaiseksi, en kuitenkaan halua täällä laitella mitään kuolleen läheisen henkilöllisyyksiä esille.

Jotain hyviäkin uutisia: Voin nyt huokaista helpotuksesta, kun olen vakituisesti töissä :) Toki on koeajat ja kaikki, mutta on kuitenkin jonkinlainen varmuus omasta tulevaisuudesta nyt. Ja työpaikkani on juuri sellainen mistä pidän, en keksi mitään kurjaa. Olen onnellinen <3

Meille tulee myös uusi pupu. Väriltään keltamusta japanilainen (x-kirjava?), uros :) Syntyi reilu viikko sitten, emänä suomalainen eliitti esteristeytys ja isänä ruotsalainen eliitti este/lupparisteytys. Nimeä ei ole vielä valmiina.

Kuvailin toissapäivänä (oliko se silloin??) Ade-liskoliinia ja tässä muutama onnistunein otos:

Huomaa, että pikkusella alkaa jo mittasuhteet tasaantumaan, kun aiempaa kuvaa katselin niin silmät oli ihan valtavan suuret muuhun päähän verrattuna..

Ade teki mulle myös kivat temput eilen.. Otin kädelle ja olin juuri laskemassa tuohon kuvausalustalle, kun sieltä lensi hirrrrveellä ruiskutuksella sontaa mun kädelle :'D Pelästyin aika paljon kunnes tajusin että se on vaan kakkaa. No ompahan tullut tuokin koettua :D

2 kommenttia:

 1. Jännän näköinen lisko kyllä :)

  Muuten tosi hienot kuvat olet tehnyt pupujen esittelylinkkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Aika kauan jouduin säätämään et sain noi kuvalinkit toimimaan. Muutenkin on nyt pienimuotosena projektina parannella blogin ulkoasua ja tehä siitä sellanen tarpeeksi kattava.

   Toi liskohan kasvaa tosta vielä reilusti lisää, noista kuvista ei ehkä koko näy kunnolla mutta sen ruumis tulee olemaan n. 10cm pitkä, ja häntä saman verran :)

   Poista